Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΚΡΟΝ - ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για την επίσκεψη του Μακρόν στην Αθήνα; «Φρούριο» θα θυμίζει σήμερα και την Παρασκευή το κέντρο της Α...




Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για την επίσκεψη του Μακρόν στην Αθήνα;

«Φρούριο» θα θυμίζει σήμερα και την Παρασκευή το κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης (7 και 8 Σεπτεμβρίου) επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, ενώ θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου.




Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Πέμπτη στις 10:00 και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 της Παρασκευής.

Σημειώνεται, ότι από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η οποία βρίσκεται επί ποδός, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η Τροχαία, η οποία θα πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης (7 και 8 Σεπτεμβρίου) του Εμανουέλ Μακρόν, Χιλιάδες αστυνομικοί θα είναι στους δρόμους της Αθήνας κατά την επίσκεψη του Μακρόν. Μάλιστα, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου του κέντρου της Αθήνας για την επίσκεψη του Μακρόν.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη του Μακρόν θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Πέμπτη (07.09.2017) στις 10:00 και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 της Παρασκευής (08.09.2017).

Ενδεικτικές είναι και εικόνες από το κέντρο της Αθήνας μιας και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για την επίσκεψη του Μακρόν.

Σημαίες της Ελλάδας και της Γαλλίας έχουν τοποθετηθεί παντού ενώ η Τροχαία έχει βάλει και προειδοποιήσεις.



Εκτροπές κυκλοφορίας




Σημειώνεται, ότι από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η οποία βρίσκεται επί ποδός, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων. Η Τροχαία, η οποία θα πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 7 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ενώ στις 13.30 θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ακολούθως ο κ. Μακρόν θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Εν συνεχεία, ο Γάλλος Πρόεδρος θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στις 19.00 ο κ. Μακρόν θα πραγματοποιήσει ομιλία στον Λόφο της Πνύκας, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Τσίπρας.



Στις 21.00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα παραθέσει επίσημο δείπνο στον Γάλλο ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Για τις 10 το πρωί της Παρασκευής, 8 Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Γάλλου Προέδρου με Έλληνες και Γάλλους επιχειρηματίες στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Μήνυμα εμπιστοσύνης» θα στείλει ο Μακρόν

«Μήνυμα εμπιστοσύνης» πρόκειται να στείλει στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, σύμφωνα με κύκλους του Μεγάρου των Ηλυσίων, τους οποίους επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Μακρόν «θα στείλει ένα μήνυμα εμπιστοσύνης για την ανάκαμψη» στην Ελλάδα, η οποία είναι «χώρα – σύμβολο της ευρωπαϊκής κρίσης».

Μιλώντας για την ανάκαμψη και την ελληνική οικονομία, οι ίδιες πηγές επεσήμαναν ότι «θα πρέπει να συνοδεύσουμε την Ελλάδα σε αυτήν την πιο θετική φάση που ξεκινά και είναι, όπως ελπίζουμε, συμβολική για μια νέα φάση στην ευρωζώνη».

Ο πρόεδρος της Γαλλίας θα συνοδεύεται κατά την επίσκεψή του από τον υπουργό Οικονομικών Μπρόυνο Λεμέρ, καθώς από περίπου 40 στελέχη γαλλικών εταιρειών, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.