Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ...!!! ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΤΟΥ «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ»

Τεράστιο σκάνδαλο πρόκειται να ξεσπάσει σε βάρος της κυβέρνησης, αν αποδειχθούν αληθείς οι πληροφορίες ότι υπάρχει βίντεο και φωτογ...

ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ




Τεράστιο σκάνδαλο πρόκειται να ξεσπάσει σε βάρος της κυβέρνησης, αν αποδειχθούν αληθείς οι πληροφορίες ότι υπάρχει βίντεο και φωτογραφικό υλικό, που έχουν στα χέρια τους ήδη δημοσιογράφοι στο οποίο εμφανίζεται σε ανύποπτο χρόνο, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλής να χορεύει ζεϊμπέκικο στο κατάστημα – μπαρ ταβέρνα της Αικατερίνης Κουντούρη, συζύγου του κ. Θ. Κουντούρη, ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ» που δημιούργησε την καταστροφή του Σαρωνικού.




Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, που έχουν στα χέρια τους το υλικό, το κατάστημα διασκέδασης της κ. Κουντούρη βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία που είναι και η ναυτιλιακή εταιρία του συζύγου της.

Το τραγικό όμως, όπως σημειώνουν οι ίδιες δημοσιογραφικές πηγές και που θα γίνει η αφορμή και η αιτία του σκανδάλου που θα ξεσπάσει είναι ότι ο κύριος Κουρουμπλής δεν έφυγε τυχαία για το Λονδίνο την επίμαχη Κυριακή αλλά αφού ενημερώθηκε ότι το πλοίο που βούλιαξε και θα μόλυνε το Σαρωνικό ήταν του κ. Κουντούρη.

Έτσι, όπως αναφέρουν οι ίδιες δημοσιογραφικές πηγές ξεπηδούν πλείστα όσα ερωτήματα για τις σχέσεις Κουντούρη με Κουρουμπλή και γιατί ο υπουργός βρέθηκε να διασκεδάζει σε κατάστημα της συζύγου του εφοπλιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.