Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 54ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτες καταγγελίες συγγενών για τις σχέσεις ανάμεσα στον 54χρονο λογιστή που δολοφονήθηκε από τον ανιψιό του - Ο 24χρονος δράστης...




Απίστευτες καταγγελίες συγγενών για τις σχέσεις ανάμεσα στον 54χρονο λογιστή που δολοφονήθηκε από τον ανιψιό του - Ο 24χρονος δράστης είχε χάσει τον πατέρα του όταν ήταν μικρός και τον είχε μεγαλώσει ο θείος του - Ο πατέρας του ήταν αστυνομικός και είχε δολοφονηθεί - Ομολόγησε ότι τον δολοφόνησε - Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι το έκανε γιατί ο θείος του είπε κάτι για τον δολοφονημένο πατέρα του - Ο νεαρός δράστης έδειξε απίστευτη ψυχραιμία μετά από το έγκλημα που διέπραξε



Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Νίκαιας από την αποκάλυψη ότι ο 24χρονος δολοφόνος του 54χρονου λογιστή είναι ο ανιψιός του. Ο αδικοχαμένος άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος στις 17.07.2017 στο σπίτι του στη Νίκαια, βυθίζοντας σε πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Είχε «μεγαλώσει» τον δολοφόνο του

Σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, που μίλησαν στην εκπομπή Tatiana Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στο Έψιλον, ο 24χρονος είχε χάσει τον πατέρα του στην ηλικία των 11 χρονών. Ο πατέρας του ήταν αστυνομικός και δολοφονήθηκε από κάποια συμμορία. Τότε το θύμα και αδελφός του πατέρα του 24χρονου πήρε υπό την προστασία του τον νεαρό και την αδελφή του για να μεγαλώσουν χωρίς να τους λείψει κάτι.


Τα δυο παιδιά μεγάλωσαν και σπούδασαν, ωστόσο, ο δράστης σύμφωνα με τους ίδιους συγγενείς φερεται να είχε μπλέξει με ναρκωτικές ουσίες. Συνέχιζε τις σπουδές του στα οικονομικά και έκανε κάποια μεροκάματα στο γραφείο του θείου του.

Ομολόγησε το έγκλημα




Ο 24χρονος δράστης ομολόγησε το φρικιαστικό του έγκλημα και περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι πήγε για να δει τον θείο του και να μιλήσουν. Ξαφνικά, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του, ο θείος του είπε κάτι για τον πατέρα του 24χρονου που ενόχλησε τον δράστη και του επιτέθηκε. Τότε οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια και ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον θείο του. Συνολικά 10 μαχαιριές κατάφερε στον θείο του ο δράστης.

«Επισκέφθηκα τον θείο μου προκειμένου να του επιστρέψω κάποια χρήματα που μου είχε δανείσει. Καθίσαμε να συζητήσουμε και ξεκίνησε να κάνει προσβλητικά σχόλια για την μνήμη του νεκρού πατέρα μου, με αποτέλεσμα να θολώσω, να αρπάξω ένα μαχαίρι από την κουζίνα και να τον σφάξω».

«Δολοφονική» ψυχραιμία

Φεύγοντας από το σπίτι του θείου του, ο δράστης πήρε μαζί του διάφορα αντικείμενα που είχαν κηλίδες από το αίμα του, καθώς και το μαχαίρι του εγκλήματος, προκειμένου να μην ανιχνευτεί σε αυτά το βιολογικό υλικό του. Παράλληλα, ο 24χρονος προσπάθησε να φανεί ότι κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία, για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες ενώ το είχε «σκάσει» από το πίσω παράθυρο.

Τι πρόδωσε την ταυτότητα του δράστη

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από ενδελεχή έρευνα στους χώρους του σπιτιού διαπίστωσαν πως ο δράστης είχε σκηνοθετήσει την δήθεν έρευνα στο διαμέρισμα, αλλά και την παραβίαση στο πίσω παράθυρο.

Ωστόσο με το σκηνικό του εγκλήματος δεν «έδεναν» οι 10 μαχαιριές που είχε δεχθεί το θύμα, ενώ παράλληλα σε ένα από τα συρτάρια του σπιτιού, βρέθηκε ένας φάκελος με 2.500 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, μαζί με τους ειδικούς των εργαστηρίων τις ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να εντοπίσουν αποτυπώματα, αλλά και γενετικό υλικό του δράστη και έπειτα από εξειδικευμένες έρευνες κατάφεραν να τα ταυτοποιήσουν, διαπιστώνοντας με έκπληξη πως ο δράστης της δολοφονίας δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο ανιψιό του θύματος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ  - newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.