Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ... ΕΠΙΑΣΑΝ 45ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Ένας 45χρονος συνελήφθη για τον χθεσινό εμπρησμό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Παράλληλα,...

Συνελήφθη 45χρονος για τον εμπρησμό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο




Ένας 45χρονος συνελήφθη για τον χθεσινό εμπρησμό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Παράλληλα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αναζητείται ο 26χρονος συνεργός του.




Ολόκληρη η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

"Συνελήφθη χθες από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου ο ημεδαπός Ε.Σ. του Γ. 45 ετών, ως υπαίτιος εμπρησμού από πρόθεση, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου τριώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Ζυμβρακάκη στο Ρέθυμνο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του πολιτικού κόμματος ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., που εκδηλώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 07:24.

Ο ανωτέρω συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας. Οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Ρεθύμνου από όπου έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Παράλληλα αναζητείται ο συνεργός του, ημεδαπός Ε.Π. του Α. 26 ετών".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.