Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ... ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΖΑΕΦ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 (ΔΥΟ) ΔΕΥΤΕΡΟΛΠΕΤΠΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ...!!!

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μια συνάντηση που κράτησε μόλις δύο δε...







Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μια συνάντηση που κράτησε μόλις δύο δευτερόλεπτα.




Μάλιστα, το ιστορικό γεγονός απαθανατίσθηκε όχι από κανέναν επαγγελματία φωτογράφο αλλά από τον προσωπικό του …φωτογράφο, δηλαδή, τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμίτροφ, σημειώνει η σλαβική Alfa TV στην ηλεκτρονική της ενημέρωση.

Η πηγή σχολιάζει ότι μέσα σε αυτά τα δύο δευτερόλεπτα, καθώς ο Τραμπ σηκώθηκε και πήγαινε για την έξοδο, όπως γράφει ο Ζάεφ στη σελίδα του στο Facebook «πρόλαβε να του εκφράσει τη στήριξη της πρωτοβουλίας του μέσα από τη Διακήρυξη για την υποστήριξη των μεταρρυθμίσεων που πρότεινε ο γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ». Επιπλέον, αφιέρωσε χρόνο για «να του ευχηθεί την επιτυχή έναρξη της μεταρρύθμισης του ΟΗΕ», όπως σημειώνεται.

Μάλιστα, η Alfa TV, παρουσιάζει και το σχετικό βίντεο της …συνάντησης Ζάεφ με Τραμπ.
(alfa.mk)
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.