Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ -

Οι μετακινήσεις του Προέδρου των ΗΠΑ είναι μια πολύπλοκη επιχείρηση στην οποία εμπλέκονται όχι μόνο οι μυστικές υπηρεσίες αλλά και τ...






Οι μετακινήσεις του Προέδρου των ΗΠΑ είναι μια πολύπλοκη επιχείρηση στην οποία εμπλέκονται όχι μόνο οι μυστικές υπηρεσίες αλλά και το FBI, η CIA η USAF και οι λοιποί Κλάδοι των αμερικανικών ΕΔ.





Η διαδικασία αυτή φαίνεται όμως οτι έχει γίνει πιο “πολύπλοκή” μετά την έλευση του Ντ. Τράμπ στο Λευκό Οίκο αφού ο ίδιος μετακινείται διαρκώς στα διάφορα εξοχικά θέρετρα που διαθέτει, καθώς επίσης στο τεράστιο γήπεδο γκόλφ στο New Jersey και στην οικία του στη Ν. Υόρκη.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι όπου βρίσκεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, η γύρω περιοχή και ιδίως ο εναέριος χώρος πάνω από αυτήν κηρύσσονται απαγορευμένες περιοχές για λόγους ασφαλείας.

Ο περιορισμός αυτό ισχύει για κάθε είδους πολιτικό αεροσκάφος αλλά μερικές φορές δεν συμμορφώνονται όλοι.. Όπως για παράδειγμα τα μέλη ενός τηλεοπτικού συνεργείου που θέλησαν να διαπιστώσουν τι θα συμβεί αν πετάξουν σε απαγορευμένο εναέριο χώρο χωρίς άδεια.

Τότε αναλαμβάνουν δράση τα F-16 της Εθνοφρουράς του New Jersey (Air national Guard) τα οποία στο σχετικό βίντεο, αναχαιτίζουν το Chessna του τηλεοπτικού συνεργείου, που καταγράφει τη διαδικασία (σενάριο Renegate) λεπτό προς λεπτό..




thinknews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.