Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙΝΕΖΑ ΠΑΡΚΑΡΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ... ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΚΩΣΕ!

Ο διαχειριστής του συγκεκριμένου συγκροτήματος, αποφάσισε να της δείξει ότι δεν παίζουν με τέτοια πράγματα και επιστράτευσε ένα ιδιαιτ...




Ο διαχειριστής του συγκεκριμένου συγκροτήματος, αποφάσισε να της δείξει ότι δεν παίζουν με τέτοια πράγματα και επιστράτευσε ένα ιδιαιτέρως σκληρό μέσο

Μία κυρία, στην Κίνα, αποφάσισε να παρκάρει παράνομα μπροστά από μία κατοικία, στην πόλη Μπένσι, επειδή προφανώς... έτσι βόλευε.





Αποτέλεσμα ήταν, εκτός του να μπλοκάρει την είσοδο του σπιτιού, να μπλοκάρει επίσης και τη μισή είσοδο-έξοδο του συγκροτήματος κατοικιών.

Ο διαχειριστής του συγκεκριμένου συγκροτήματος, αποφάσισε να της δείξει ότι δεν παίζουν με τέτοια πράγματα και επιστράτευσε ένα ιδιαιτέρως σκληρό μέσο.

Έναν γερανό!

Ο γερανός πήρε όμορφα όμορφα το αυτοκίνητο της αδιάφορης κυρίας και το τοποθέτησε στην ταράτσα του οικήματος, καθιστώντας αδύνατο το... ξεπαρκάρισμα.

Όταν η κυρία πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της και το βρήκε... στο θεό, έπαθε ένα σοκ είναι η αλήθεια. Όπως δήλωσαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibο, της πήρε κάποια δευτερόλεπτα για να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Εν τέλει, αφού προσπάθησε να κάνει τα γλυκά μάτια και με... γαλιφιές, να τη σκαπουλάρει, δέχτηκε να πληρώσει πρόστιμο για να της κατεβάσουν το αμάξι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.