Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ!

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η προσπάθεια ενός ζευγαριού λαθροϋλοτόμων να μαζέψουν ξύλα από το δάσος στην ορεινή περιοχή της Ζέρβης στην Έ...






Σε τραγωδία εξελίχθηκε η προσπάθεια ενός ζευγαριού λαθροϋλοτόμων να μαζέψουν ξύλα από το δάσος στην ορεινή περιοχή της Ζέρβης στην Έδεσσα





Σε τραγωδία εξελίχθηκε η προσπάθεια ενός ζευγαριού λαθροϋλοτόμων να μαζέψουν ξύλα από το δάσος στην ορεινή περιοχή της Ζέρβης στην Έδεσσα. Όταν τους αντιλήφθηκαν δασοφύλακες έφυγαν πεζή, αλλά η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας σε γκρεμό!

Η 49χρονη Αλβανίδα είχε πάει από το βράδυ της Δευτέρας στο δάσος μαζί με το σύζυγό της με το φορτηγάκι τους. Όταν είδαν τους δασοφύλακες, φοβήθηκαν ότι θα συλληφθούν και εγκατέλειψαν το όχημα φεύγοντας προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Όμως, η γυναίκα δεν επέστρεψε στο σπίτι τους στη Ζέρβη και ο σύζυγός της ενημέρωσε τις αρχές το πρωί της Τρίτης.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης, η οποία εντοπίστηκε από αστυνομικούς νεκρή μέσα σε μια χαράδρα και ανασύρθηκε με επιχείρηση των πυροσβεστών. Η σορός της άτυχης γυναίκας εστάλη για ιατροδικαστική εξέταση, αν και είναι εμφανή τα τραύματα που έφερε από πτώση στα βράχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.