Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΥΗΣΕ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΛΑΡΥΓΓΑ!

Αρχικός στόχος του δράστη ήταν να απολυθεί το θύμα αλλά όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο οποίο εργάζονταν και οι δύο, αρνήθηκε ...






Αρχικός στόχος του δράστη ήταν να απολυθεί το θύμα αλλά όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο οποίο εργάζονταν και οι δύο, αρνήθηκε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, τότε έβγαλε το πιστόλι και πυροβόλησε

Ένα απίστευτο έγκλημα σημειώθηκε στην Ινδία καθώς το κίνητρο του δράστη ήταν ότι εμφάνισε καρκίνο του λάρυγγα!




Θύμα του ηλικίας 25 ετών δράστη ήταν ένας συνάδελφός του που τον μύησε στο κάπνισμα.

Θύτης και θύμα εργάζονταν στο ίδιο εστιατόριο στο δυτικό Δελχί. Ο 25χρονος Αχμάντ Μουστακίμ, ο δράστης της δολοφονίας, δεν είχε καπνίσει ποτέ του μέχρι που συνάντησε έναν άνδρα από τη Μιανμάρ στο εστιατόριο του γαμπρού του. Ο Ιναγιάτ όπως ήταν το όνομα του θύματος ήταν αυτός που του έδωσε για πρώτη φορά τσιγάρο.

Όταν ο Αχμάντ ενημερώθηκε ότι είχε εμφανίσει καρκίνο στον λάρυγγα, αγόρασε ένα πιστόλι και έκανε πρόβα προκειμένου να μην αστοχήσει όταν θα συναντούσε τον στόχο του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι δράστης και θύμα ήταν οι καλύτεροι φίλοι μέχρι του σημείου που το θύμα έγινε καλύτερος στη δουλειά του και ο καλύτερος υπάλληλος του ιδιοκτήτη του εστιατορίου. «Στην πορεία ο Αχμάντ εμφάνισε καρκίνο για τον οποίο ο γιατρός του εξήγησε ότι προκλήθηκε από το υπερβολικό κάπνισμα» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο αρχικός στόχος του δράστη ήταν να απολυθεί το θύμα αλλά όταν ο γαμπρός του και ιδιοκτήτης του εστιατορίου αρνήθηκε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, τότε ο Αχμάντ έβγαλε το πιστόλι του και πυροβόλησε τον Ιναγιάτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.