Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΟΓΙΣΤΗΣ Ο 54ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ - ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ!

Βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος - Η ληστεία το πιθανότερο κίνητρο - Πριν από λίγα χρόνια και ο αδερφός του είχε σκοτωθεί σε ληστεία που το...





Βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος - Η ληστεία το πιθανότερο κίνητρο - Πριν από λίγα χρόνια και ο αδερφός του είχε σκοτωθεί σε ληστεία που του είχε γίνει στο σπίτι του στη Νέα Χαλκηδόνα!

Άγριο έγκλημα με θύμα έναν 54χρονο στη Νίκαια. Ο άνδρας βρέθηκε λίγα λεπτά μετά τις πέντε το απόγευμα στο διαμέρισμα της οδού Λακωνίας και έφερε τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι, στο κεφάλι και την πλάτη.





Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βλέπουν την ληστεία ως πιθανό αίτιο της δολοφονίας του 54χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα ήταν λογιστής και ζούσε μόνος του στο σπίτι ενώ δίπλα ακριβώς είχε το γραφείο του, στην ταράτσα της μονοκατοικίας μένει ο ένας αδερφός του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι γείτονες άκουσαν φωνές και τσακωμό και στην αρχή πίστεψαν πως ο 54χρονος λογομαχούσε με τον αδερφό του. Όταν ο άλλος αδερφός άκουσε την φασαρία κατέβηκε να δει τι συμβαίνει και είδε τον αδερφό του αιμόφυρτο στο πάτωμα και το σπίτι του διαλυμένο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Οι γείτονες του άτυχου 54χρονου μιλούν για έναν άνθρωπο της εκκλησίας, γλυκομίλητο και πρόθυμο να βοηθήσει όποιον του ζητούσε βοήθεια.

Συγκλονίζει το γεγονός πως πριν από μερικά χρόνια ο τρίτος αδερφός του είχε σκοτωθεί σε ληστεία που του είχε γίνει στο σπίτι του στη Νέα Χαλκηδόνα.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.