Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΕΚ - ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: 4 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων αναφορικά με τα χθεσινοβραδινά επεισόδια μεταξύ οπαδών της Ανόρθωσης και ΑΕΚ Λάρνακας προχώρησε η Αστ...







Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων αναφορικά με τα χθεσινοβραδινά επεισόδια μεταξύ οπαδών της Ανόρθωσης και ΑΕΚ Λάρνακας προχώρησε η Αστυνομία, η οποία είχε εκδώσει έξι συνολικά εντάλματα σύλληψης.
Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού δήλωσε ότι καταζητούνται άλλα δύο πρόσωπα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν και άλλες συλλήψεις.




Ο κ. Στυλιανού ανέφερε ότι όταν έγιναν αντιληπτά τα επεισόδια, αμέσως τα μέλη της Αστυνομίας κινητοποιήθηκαν για να τα περιορίσουν, ενώ παράλληλα κάλεσαν ενισχύσεις.

Στην προσπάθειά τους αυτή, όπως είπε, δέχθηκαν πετροβολισμό από τους οπαδούς της Ανόρθωσης, προσθέτοντας ότι με την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων από μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας που έσπευσαν στο χώρο των επεισοδίων, αποκαταστάθηκε η τάξη.

Σημείωσε ότι από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο οπαδοί της ΑΕΚ και τρία μέλη της Αστυνομίας, που έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών και απολύθηκαν, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό την ταυτοποίηση και άλλων προσώπων που εμπλέκονται στα επεισόδια.
Ο κ. Στυλιανού εξέφρασε την αποφασιστικότητα της Αστυνομίας για επίδειξη μηδενικής ανοχής σε φαινόμενα χουλιγκανισμού και παραβατικής συμπεριφοράς που διασαλεύουν τη δημόσια τάξη και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών.

Τόνισε, επίσης, ότι χρειάζεται συστηματική και συλλογική προσπάθεια και συνεργασία με την Αστυνομία από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ιδίως από το χώρο των αθλητικών σωματείων για την πρόληψη και καταστολή τους.


newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.