Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ...!!! ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ο 44ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση του δημόσιου αυνανισμού του 44χρονου αστυνομικού ο οποίος τελεί πλέον σε διαθεσιμότητα. ...





Διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση του δημόσιου αυνανισμού του 44χρονου αστυνομικού ο οποίος τελεί πλέον σε διαθεσιμότητα.





Το περιστατικό που σημειώθηκε χθες Κυριακή σε πολυσύχναστη περιοχή του Πρωταρά, φαίνεται πως σήκωσε στο πόδι τους παρευρισκόμενους. Αιτία σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές του SigmaLive ήταν ότι ο 44χρονος προέβαινε σε δημόσιο αυνανισμό μπροστά στα μάτια τριών ανήλικων παιδιών που έπαιζαν στην αποβάθρα που βρίσκεται μπροστά από την παραλία.

Το ένα εκ των τριών παιδιών αντιλήφθηκε το περιστατικό και άμεσα έτρεξε στους γονείς του όπου και ανέφερε το περιστατικό. Αμέσως ο πατέρας του παιδιού φαίνεται να πήγε προς την αποβάθρα, αλλά μόλις έγινε αντιληπτός από τον 44χρονο, ο τελευταίος πήδηξε στην θάλασσα.

Γονείς των παιδιών αλλά και πλήθος κόσμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην παραλία αναστατώθηκαν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SigmaLive ενώ για κατευνασμό της κατάστασης που προκλήθηκε όταν ο 44χρονος βγήκε από την θάλασσα, επενέβησαν οι ναυαγοσώστες που βρίσκονται στην παραλία μέχρι να φθάσουν στην σκηνή οι αστυνομικοί που παρέλαβαν τον ύποπτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εν λόγω τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα ενώ παράλληλα εναντίον του θα διαταχθεί ποινική και πειθαρχική έρευνα.

sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.