Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΙ... ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΟΥΣ...!!

Φρίκη προκαλούν όσα αποκαλύφθηκαν μπροστά στα μάτια των γιατρών του Καραμανδανείου χθες το απόγευμα, όταν οι νεαροί γονείς ενός 7μη...







Φρίκη προκαλούν όσα αποκαλύφθηκαν μπροστά στα μάτια των γιατρών του Καραμανδανείου χθες το απόγευμα, όταν οι νεαροί γονείς ενός 7μηνου βρέφους το μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Το μωρό έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και καψίματα πιθανότατα από τσιγάρο!




Συγκλονισμένοι είδαν την κατάσταση του παιδιού και το εισήγαγαν αμέσως για νοσηλεία.

Αυτό που προκάλεσε την οργή ακόμη και των γιατρών ήταν η αποκάλυψη οτι τα τραύματα στο παιδί τα προκάλεσαν οι ίδιοι του οι γονείς ηλικίας 19 και 27 ετών!

Όλα συνέβησαν σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γονείς στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο νοσοκομειο, το απόγευμα του Σαββάτου στο ισόγειο του σπιτιού που διαμένουν ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα στην Πάτρα

Οι γονείς έκαψαν και χτύπησαν βάναυσα το μωρό και στη συνέχεια οι ίδιοι το μετέφεραν αρχικά στο πανεπιστημιακό νοσοκομειο Πατρών.

Οι γιατροί έδωσαν εντολή αμέσως το παιδί να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε σοβαρή κατάσταση.

Οι γονείς συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Β' αστυνομικού τμήματος Πατρών και λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη με κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Οι δυο γονείς του ανήλικου βρέφους, ηλικίας επτά μηνών, οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου να απολογηθούν στον Ανακριτή Πατρών την Τεταρτη. http://dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.