Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ...!!! ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ!

Η Εθνική Ανδρών πόλο πραγματοποίησε μία ονειρική εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο, διαλύοντας το με 12-7, στο πλαίσιο της προημιτελι...







Η Εθνική Ανδρών πόλο πραγματοποίησε μία ονειρική εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο, διαλύοντας το με 12-7, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθληματός υγρού στίβου. Η "γαλανόλευκη" πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τον αποψινό (21:30) νικητή του ζευγαριού Ουγγαρία - Ρωσία.




Ο πρώτος προημιτελικός του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κυριαρχεί ολοκληρωτικά.

Η "γαλανόλευκη" έπιασε τρομερή απόδοση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, "καθαρίζοντας" την υπόθεση νίκη από το τρίτο οκτάλεπτο, όταν και προηγήθηκε με 10-3.

Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην τετράδα για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό το βράδυ της Πέμπτης.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο το τυπικά γηπεδούχο Μαυροβούνιο): 0-1, 2-5, 1-4, 4-2

Μαυροβούνιο: Ν. Λάζοβιτς, Ντράσκο Μπρούλιαν 1, Μ. Μπανίτσεϊτς, Μ. Πέτκοβιτς 1, Ντάρκο Μπρούλιαν 1, Α. Ράντοβιτς 2, Ν Ντράσκοβιτς, Α. Ουκρόπινα, Ν. Ράντοβιτς, Σ. Μίσιτς 1, Ο. Τσούκοβιτς, Ν. Μούρισιτς 1, Μ. Σκεπάνοβιτς.

Ελλάδα: Κ. Φλέγκας, Κ. Γενηδουνιάς 1, Β. Δελακάς, Γ. Δερβίσης 1, Γ. Φουντούλης 4, Μ. Καπότσης, Κ. Ποντικέας, Σ. Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Κ. Μουρίκης 1, Χ. Κολόμβος 1, Α. Γούνας 2, Α. Βλαχόπουλος 1, Μ. Ζερδεβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.