Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

--- ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΜΑΖΙ... GAY BAR! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙΤΗ

Συγκλονίζουν τα όσα έρχονται στο φως για τη φρικτή δολοφονία στη Φθιώτιδα - Τον σκότωσε και τον πάτησε με το αυτοκίνητο φεύγοντας -...





Συγκλονίζουν τα όσα έρχονται στο φως για τη φρικτή δολοφονία στη Φθιώτιδα
- Τον σκότωσε και τον πάτησε με το αυτοκίνητο φεύγοντας
- Μέχρι που συνελήφθη, ο δράστης κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητο του θύματος
- Μαζί σχεδίαζαν να ανοίξουν gay bar στην Ισπανία
- Όλα όσα αποκάλυψε η αστυνομία στην παρουσίαση της υπόθεσης



Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης του 57χρονου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος σε πάρκινγκ της παλαιάς εθνικής οδού στον Άγιο Κωνσταντίνο. Πρόκειται για 70χρονο που είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα και μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται τώρα, οι δυο τους σχεδίαζαν να ανοίξουν μαζί ένα gay bar στην Ισπανία!

Σύμφωνα με το LamiaReport, δράστης και θύμα γνωρίζονταν εδώ και ένα χρόνο περίπου και σχεδίαζαν να κάνουν δουλειές μαζί. Και οι δυο ταξίδευαν συχνά στο εξωτερικό για διάφορες δουλειές, ενώ ο 70χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Χαλκίδας. Πληροφορίες λένε ότι ήταν μέσα για ακάλυπτες επιταγές και άπατες. Στο παρελθόν ο δράστης ήταν στην Νότια Αφρική, ενώ πηγαινοερχόταν και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Μάλιστα δράστης και θύμα σχεδίαζαν την επόμενη επιχειρηματική τους κίνηση η οποία θα ήταν να ανοίξουν ένα Gay Bar στην Ισπανία, όπου είχε γνωριμίες ο 70χρονος. Το θύμα είχε ακίνητη περιουσία και στην Τσεχία, όπου ταξίδευε συχνά, ενώ και το αυτοκίνητό του είχε Τσέχικες πινακίδες.




Ομολόγησε το έγκλημα ο 70χρονος


Μετά από ολονύκτια ανάκριση στο τμήμα Ασφάλειας Λαμίας ο δράστης ομολόγησε την πράξη του. Oι δύο άνδρες είχαν φάει μαζί σε ταβέρνα στον Άγιο Κωνσταντίνο λίγο πριν το έγκλημα. Το θύμα που διέμενε στη Γλυφάδα είχε συμφωνήσει με τον φερόμενο ως δράστη να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του από τη Χαλκίδα στη Βόρεια Ελλάδα έναντι αμοιβής.

Στο σημείο της δολοφονίας ο 57χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο αρνούμενος να συνεχίσει το ταξίδι εάν δεν παραλάμβανε όλο το ποσό, με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης που ήταν αποφυλακισμένος, να τσακωθεί μαζί του και να τον σκοτώσει με αλλεπάλληλες μαχαιριές, με μαχαίρι που υπήρχε στο αυτοκίνητο.

Ο 70χρονος εγκατέλειψε το θύμα με το αυτοκίνητο του 57χρονου, αφού πρώτα πέρασε από πάνω του πατώντας τον με τις ρόδες!

Χθες το απόγευμα αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του θύματος στην Αλέξάνδρεια Ημαθείας και να συλλάβουν τον φερόμενο ως δράστη.
Οι αντιφάσεις του δράστη


Ο 70χρονος δράστης αρχικά αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία. Μάλιστα για να δικαιολογήσει το ότι κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητο του θύματος ισχυρίστηκε ότι το αγόρασε από το θύμα και επικαλέστηκε αγγελία που είχε βάλει ο 57χρονος για την πώληση του πολυτελούς τζιπ.

Στη συνέχεια όμως έπεσε σε αντιφάσεις και όταν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του και ότι είχαν στα χέρια τους βίντεο από την ταβέρνα που έφαγαν λίγο πριν τη δολοφονία στον Άγιο Κωνσταντίνο, τότε ο 70χρονος κατέρρευσε και αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι αυτός μαχαίρωσε τον 57χρονο φίλο του και ότι φεύγοντας, πάνω στον πανικό του και τη βιασύνη του, τον πάτησε με το αυτοκίνητο.

Πηγή: tvstar, lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.