Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΡΑΙΑ... ΠΡΩΗΝ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ (ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΡΥΒΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ)

Αντίστροφα μετρά το χρόνο για γίνει πρώτη φορά μαμά η Μικαέλα Φωτιάδη και, λίγο πριν γεννήσει, φωτογραφίζεται ημίγυμνη στην αγκαλιά τ...




Αντίστροφα μετρά το χρόνο για γίνει πρώτη φορά μαμά η Μικαέλα Φωτιάδη και, λίγο πριν γεννήσει, φωτογραφίζεται ημίγυμνη στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Γιάννη Μπορμπόκη!




H Σταρ Ελλάς και Miss Europe του 2016 ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί τον Φεβρουάριο, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώ περπάτησε στην πασαρέλα του φετινού Madwalk, για λογαριασμό γνωστής εταιρείας μαγιό, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο.

Το πρωί της Πέμπτης, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η μελαχρινή καλλονή μοιράστηκε το ημίγυμνο ενσταντανέ της και ανακοίνωσε ότι μπήκε στον μήνα της, καθώς σε 20 μέρες θα γεννήσει! Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, αν ο μπέμπης δεν έρθει νωρίτερα στον κόσμο, θα γεννηθεί στις 21 Ιουνίου, την ίδια μέρα με τον μπαμπά του!

peoplegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.