Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ... ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΠΑΤΑΚΗ!

Ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης φαίνεται να "συγχωρεί" εκείνους που η ανάγκη τους ώθησε να κάνουν κάτι που δεν το ήθελαν. Απί...





Ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης φαίνεται να "συγχωρεί" εκείνους που η ανάγκη τους ώθησε να κάνουν κάτι που δεν το ήθελαν.

Απίστευτο, αλλά απόλυτο αληθινό. Μετά την τεράστια δημοσιότητα που δόθηκε, ξεκινώντας απο το Flashnews.gr, στην έκκληση του Χανιώτη παραολυμπιονίκη προς τους κλέφτες, να του επιστρέψουν τις ρόδες του αυτοκινήτου του, που είχαν πάρει απο πυλωτή όπου ήταν σταθμευμένο, εκείνοι ανταποκρίθηκαν.





Δείτε πως ανακοίνωσε την επιστροφή των ροδών του αυτοκινήτου ο Αντώνης Τσαπατάκης δείχνοντας για άλλη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής του.

" Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θέλεις να κάνεις.Θα ακουγόταν περίεργο να πω ´ευχαριστώ´ αλλά αυτή τη φορά το φιλότιμο νίκησε και οι ρόδες επέστρεψαν!

Ωφείλω να ευχάριστησω όμως τον Κώστα Αξούριστο για τις ζάντες που έστειλε από το κατάστημα του (Λιοσίων 194,Αθήνα) δωρεάν μέχρι να επιστραφούν οι δικές μου και το συνεργείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Μιχ.Ψελλου 6,Θες/κη) για βοήθεια στην τοποθέτηση. Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς που δείξατε άμεσα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

Υ.Γ. Είθε εκείνοι που το έκαναν μην γίνουν ποτέ ξανά θύματα οποιασδήποτε ανάγκης για να προβούν σε ανάλογες ενέργειες."

flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.