Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΨΑΡΡΑ, Η ΑΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ «ΕΦ.ΣΥΝ» ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!..

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ: Συντάκτης: Αντα Ψαρρά - Εφημερίδα των Συντακτών: Οι ρατσιστές που με...






ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Συντάκτης: Αντα Ψαρρά - Εφημερίδα των Συντακτών:

Οι ρατσιστές που μετά την... δωρεάν διασπορά φόβου στα κανάλια βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν στον καταυλισμό Ρομά θεωρώντας ότι συλλήβδην οι Ρομά έριξαν την αδέσποτη σφαίρα στο μικρό μαθητή, ήταν κουκουλοφόροι και εν πολλοίς... αναγνωρίσιμοι.




Οι παλικαράδες που αυτόκλητα αποφάσισαν να «εκδικηθούν» επιτιθέμενοι σε συμπολίτες μας δεν είχαν φυσικά πρόβλημα με τις μπαλωθιές σε κάποιο γλέντι -πώς θα μπορούσαν άλλωστε όταν τα όπλα γι αυτούς είναι «απόληξη» της ύπαρξής τους- ούτε καν μεγάλο πόνο για το ότι χάθηκε ένα παιδάκι τόσο άδικα.

Οι συνήθεις θιασώτες των ρατσιστικών πογκρόμ ενάντια σε κάθε διαφορετική κοινωνική ομάδα που θεωρούν κατώτερη πάντα βρίσκουν ευκαιρία να δράσουν με παρόμοιες αφορμές τραγικών συμβάντων.

Ας μην νομίσουν οι θορυβημένοι και φοβισμένοι κάτοικοι της περιοχής ότι αυτοί οι βίαιοι και αυτόκλητοι «σωτήρες» θα τολμούσαν ποτέ να κάνουν ο ίδιο σε ένα κρητικό γλέντι για παράδειγμα, όπου μια μπαλωθιά θα σκορπούσε (όπως έχει συμβεί τόσες φορές) το θάνατο.

Ας μην παρασυρθούν οι κάτοικοι της περιοχής όσα προβλήματα κι αν έχουν με πολλές παραβατικές ομάδες Ρομά σε ένα μισαλλόδοξο κυνηγητό.

Οι επικίνδυνες αυτές γενικεύσεις με αφορμή μάλιστα ένα πραγματικά τραγικό αλλά όπως φαίνεται τυχαίο συμβάν το μόνο που καταφέρνουν είναι να φωλιάζει μίσος και φόβος ανάμεσα σε κοινωνικέ ομάδες που οφείλουν να βρούνε τον τρόπο μιας ειρηνικής και επωφελούς για όλους συμβίωσης.

Ο παλιατζής που κουβαλάει τα σαπισμένα παλιά μας αντικείμενα ή ο λουλουδάς που φέρνει τις γλάστρες και τα φυτά έχουν κι αυτοί παιδιά και μάλιστα κι εκείνων τα παιδιά πάνε φαντάροι και αν τα καταφέρουν τελειώνουν και το σχολείο.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο μιας περιθωριακής εφημερίδας με τίτλο «Πόλεμος στο Μενίδι. Σκοτώνουν τα παιδιά μας» ήρθε μετά από τις πολύωρες «διακαναλικές» εκπομπές παροχής φόβου.




Οι εκκλήσεις του δημάρχου Αχαρνών για καλύτερη αστυνόμευση των περιοχών που παρουσιάζουν μεγάλη παραβατικότητα και οι όποιες παραλείψεις του αρμόδιου Υπουργείου, σήμερα έχουν γίνει δυστυχώς το ψωμί στο βούτυρο των πρόθυμων σχολιαστών.

Με αφορμή την τραγική υπόθεση ασχολούνται σήμερα όχι με την παραβατικότητα στην περιοχή αλλά με το άβατο των Εξαρχείων που όπως και το άβατο του Μενιδίου είναι χώροι που "συμφέρουν" τον ΣΥΡΙΖΑ!

Με αφορμή την τραγική απώλεια του μαθητή βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια οι καθωσπρέπει δημοσιογράφοι και πιάστηκαν από τα μαλλιά τους προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το περιστατικό για να ξεδιπλώσουν το αντισυριζαϊκό μένος τους.

Δεν νοιάζονται καθόλου αν οι ίδιοι με τις ζεστές ανάσες τους κλωσούν και πάλι το αυγό του φιδιού!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.