Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

--- ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ...!!!! ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ Κ@ΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΔΕΡΝΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΣΟΡΤΣΑΚΙ... ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ «ΕΦΤΙΑΞΕ» ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Στην κατάθεση του, ανέφερε ότι προέβη σ' αυτήν την κίνηση, επειδή η εμφάνισή της, τον διέγειρε σεξουαλικά Ακόμα ένα περιστατι...





Στην κατάθεση του, ανέφερε ότι προέβη σ' αυτήν την κίνηση, επειδή η εμφάνισή της, τον διέγειρε σεξουαλικά

Ακόμα ένα περιστατικό που φανερώνει τον επικίνδυνο δρόμο που ακολουθούν πολλοί άντρες στην Τουρκία, ήρθε στην επιφάνεια, όταν ένας άντρας επιτέθηκε σε μία νεαρή γυναίκα μέσα σ' ένα λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη, αφού όπως είπε φορούσε σορτς και «η εμφάνισή της, τον διέγειρε σεξουαλικά».




Το βίντεο που αποκαλύφθηκε από την την εφημερίδα Birgün την Τετάρτη, δείχνει έναν άντρα, τον Ercan Kızılateş, να επιτίθεται σε μια γυναίκα, τη Melisa Sağlam, σε ένα μίνι λεωφορείο στην γειτονιά Pendik της Κωνσταντινούπολης, επειδή η γυναίκα φορούσε σορτς.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 14 Ιουνίου. Ο φοιτητής πανεπιστημίου κατήγγειλε τον Kızılateş και τον οδήγησε στη φυλακή.

Στην κατάθεση του, ο Kızılateş ανέφερε ότι ο λόγος που επιτέθηκε στη γυναίκα ήταν επειδή η ενδυμασία της αυτή, τον ερέθισε σεξουαλικά.




ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.