Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ 6,1 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!

Τη στιγμή που οι ελληνικές αρχές δίνουν μάχη να απεγκλωβίσουν πολίτες από γκρεμισμένα κτίρια στη Λέσβο και που γίνεται η καταγραφή των...







Τη στιγμή που οι ελληνικές αρχές δίνουν μάχη να απεγκλωβίσουν πολίτες από γκρεμισμένα κτίρια στη Λέσβο και που γίνεται η καταγραφή των πληγέντων από τον ισχυρό σεισμό των 6,1 Ρίχτερ, ο Δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας, της Άγκυρας, προκαλεί και δηλώνει ότι «πρόκειται για ψεύτικο σεισμό»!




Ο Μελίκ Γκεκτσέκ ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter: «Πιστεύω ότι ίσως να πρόκειται για ψεύτικο σεισμό. Δεν λέω ότι είναι βέβαιο, αλλά είναι μια πολύ σοβαρή πιθανότητα. Λέω ότι θα πρέπει σίγουρα να ερευνηθεί. Υπήρχε ένα σεισμογραφικό πλοίο κοντά στο επίκεντρο; Εάν ναι, σε ποια χώρα ανήκει;».

Ο Δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας έχει αναφερθεί και κατά το παρελθόν στους «ψεύτικους σεισμούς», τους οποίους προκαλούν «ξένες δυνάμεις», με στόχο την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας. «Ανησυχώ ότι ένας πιθανός σεισμός μπορεί να προκληθεί τεχνητά. Αυτό θα πρέπει να ερευνηθεί και να ανακοινωθεί στο κοινό» είχε τονίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.