Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ... ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 43ΧΡΟΝΟ ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΤΡΑ... ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΤΕ

Ομιλητικό πρόσχαρο και άνθρωπο που λάτρευε τη θάλασσα χαρακτηρίζουν κάτοικοι της Κυλλήνης τον 43χρονο Δημήτρη Γιατρά τον ύπαρχο του...





Ομιλητικό πρόσχαρο και άνθρωπο που λάτρευε τη θάλασσα χαρακτηρίζουν κάτοικοι της Κυλλήνης τον 43χρονο Δημήτρη Γιατρά τον ύπαρχο του πλοίου «Ανδρέας Κάλβος» που βρέθηκε χθες το μεσημέρι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μέσα στο αυτοκίνητό του σε παραλία της Κυλλήνης και εξέπνευσε κατά την διακομιδή του στο ΚΥ Γαστούνης.




Σε λίγες μέρες σύμφωνα με πληροφορίες θα γινόταν πρώτος καπετάνιος…

Πατέρας τριών παιδιών, κάτοικος εν ζωή Ζακύνθου, γνωστός στους ιδιοκτήτες καφέ της Κυλλήνης, όπως και πολλοί άλλοι ναυτικοί, έφυγε το βράδυ της Δευτέρας από το πλοίο του με το μικρό ΙΧ του «για μια βόλτα στην Κυλλήνη» όπως είπε στους συναδέλφους του αλλά δεν γύρισε ποτέ. Η Ζάκυνθος έχασε ένα σωστό οικογενειάρχη, ένα καλό ναυτικό.

Αν και αποκλείεται εγκληματική ενέργεια αστυνομικοί θα ερευνήσουν μεταξύ άλλων 1/αν στο αμάξι υπήρχε άλλο άτομο,2/ που πήγε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 3/γιατί δεν επέστρεψε εγκαίρως στη θέση του και 4/ πώς βρέθηκε στην παραλία «Πετρέλαια» την άλλη μέρα το μεσημέρι.





Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν άμεσα. Σήμερα θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή και θα απαντηθούν τα αίτια του θανάτου του.

Πως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον άτυχο αξιωματικό: Δευτέρα βράδυ κάνει το τελευταίο δρομολόγιο της ημέρας από τον Πόρο Κεφαλλονιάς στην Κυλλήνη το “Ανδρέας Κάλβος” το πλοίο στο οποίο εργάζεται ο β καπετάνιος. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο ύπαρχος ενημερώνει τους συναδέλφους του ότι θα βγει με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι για βόλτα. Πράγματι ο ύπαρχος φεύγει για να μην ξαναγυρίσει όμως ποτέ.

Το πρωΐ της επόμενης μέρας το πλοίο ξεκινά τα πρώτο δρομολόγιο της ημέρας, ώρα 6 προς Κεφαλλονιά. Ο Δημήτρης Γιατράς δεν έχει βάρδια και έτσι ουδείς διαπιστώνει την απουσία του. Τελικά λίγο πριν πιάσει λιμάνι το πλοίο, το προσωπικό διαπιστώνει ότι ο ύπαρχος δεν είναι στο καράβι. Ειδοποιείται η σύζυγός του , η οποία υπηρετεί σε Αστυνομικό τμήμα της Ζακύνθου και η οποία ξεκινά την διαδικασία αναζήτησης του συζύγου της. Ο πλοίαρχος ενημερώνει την εταιρεία του και το Λιμεναρχείο Κυλλήνης.

Από εκείνη την στιγμή ξεκινά η αναζήτηση του ύπαρχου. Το Λιμεναρχείο Κυλλήνης ενημερώνει και το ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης, αστυνομικοί του οποίου συμμετέχουν στις έρευνες.

Λίγο μετά τη μια χθες το μεσημέρι, στη θέση «Πετρέλαια», στην παραλία κοντά στο ξενοδοχείο «Robinson», λουόμενοι εντοπίζουν το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκεται ο οδηγός του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Άμεσα ειδοποιούν γιατρό από το ξενοδοχείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και με την σειρά του ο γιατρός καλεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Κατά την διακομιδή του στο ΚΥ Γαστούνης, ο 43χρονος Δημήτρης Γιατράς, εξέπνευσε.

patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.