Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 26ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ύστερα από άμεση κινητοποίηση και καταδίωξη, συνέλαβαν τρία άτομα για διακίνηση ...




Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ύστερα από άμεση κινητοποίηση και καταδίωξη, συνέλαβαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κατοχή όπλου.



Πρόκειται για 52χρονο ομογενή και δύο αλλοδαπούς ηλικίας 40 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και περί Όπλων, καθώς και για Αντίσταση και Απείθεια.





Συγκεκριμένα όπως γράφει το seleo, χθες το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή του Ευόσμου, πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προσπάθησε να διενεργήσει έλεγχο σε όχημα, ο οδηγός του οποίου στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία ο 26χρονος άντρας πέταξε έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου πιστόλι κι ένα γεμιστήρα με 6 φυσίγγια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους τρείς επιβαίνοντες, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν συνολικά: Μικρόδεμα κοκαΐνης, μικρόδεμα κάνναβης,17.350 ευρώ σχετιζόμενα με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, 2 φορητούς υπολογιστές παλάμης και 4 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σημειώνεται ότι, οι προαναφερόμενοι άντρες, προκειμένου να ματαιώσουν τη σύλληψή τους προέβαλαν σθεναρή αντίσταση, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
usay

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.