Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΜΑΡΤΙΝ... ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ 12ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ 13 ΣΦΑΙΡΕΣ!

Στο Κιζίλτεπέ του Μάρντιν, με απόφαση του επιτρόπου καταργήθηκε το άγαλμα που είχε κατασκευαστεί προς ανάμνηση του 12χρονου Ουγούρ που...







Στο Κιζίλτεπέ του Μάρντιν, με απόφαση του επιτρόπου καταργήθηκε το άγαλμα που είχε κατασκευαστεί προς ανάμνηση του 12χρονου Ουγούρ που τον είχαν σκοτώσει με 13 σφαίρες μαζί με τον πατέρα του τον Αχμέτ Καϊμάζ.




Ο επίτροπος πέρσι κατά την επέτειο του σκοτωμού του Ουγούρ, είχε απολύσει από την δουλειά της την μητέρα του .

Στις 12/11/2004 μπροστά στο σπίτι του στο Κιζίλτεπέ του Μάρντιν, ο 12 ετών Ουγούρ Καϊμάζ σκοτώθηκε με 13 σφαίρες μαζί με τον πατέρα του τον Αχμέτ Καϊμάζ και το άγαλμα που έγινε αργότερα για αυτόν, καταργήθηκε με απόφαση του επιτρόπου. Το άγαλμα που κατασκευάστηκε από τον δήμο του Κιζίλτεπέ στις 4/9/2009, τοποθετήθηκε στο κέντρο της πόλης σε λεωφόρο που φέρει το όνομα του.



Βραδινές ώρες αστυνομικά οχήματα ΤΟΜΑ και άλλα θωρακισμένα οχήματα απέκλεισαν το σημείο που βρισκόταν το άγαλμα Ακολούθως με αλυσίδες σήκωσαν το άγαλμα που περιλάμβανε δύο παιδιά με περιστέρια στις παλάμες τους και το μετέφεραν σε άγνωστο σημείο.




Στο άγαλμα που κατασκευάστηκε από τον δάσκαλο Καμουράν Αϊντογάν υπάρχει το εξής κείμενο:

Είμαστε χαμογελαστά παιδιά στους δρόμους της πατρίδας

Σύννεφα με πρόσωπο αίματος παίρνουν τις ζωές μας

Είμαστε παιδιά της Μεσοποταμίας

Είμαστε περιστέρια της ειρήνης

Εάν για εσάς είναι μια ζωή

Ενίοτε θυμηθείτε μας

Ανοίξτε μέρος στην καρδιά σας για εμάς

…………………..

Ο επίτροπος Αχμέτ Οντάμπασι που διορίστηκε στον δήμο του Κιζίλτεπέ, είχε αρχίσει πέρσι απολύοντας την Μακμπουλέ Καϊμάζ – μητέρα του θύματος. Η μητέρα Καϊμάζ πέρσι κατά την επέτειο της δολοφονίας του γιού της στις 21 Νοεμβρίου, είχε απολυθεί από την δουλειά της.

11/2/2017

O Ουγούρ Καίμάζ μαζί με τον πατέρα του σκοτώθηκαν από την αστυνομία μπροστά στο σπίτι τους με την δικαιολογία πως ήταν ¨τρομοκράτες¨. Ο Ουγούρ πήγαινε 5η δημοτικού και όταν τον σκότωσαν φορούσε σαγιονάρες…

Οι δολοφόνοι ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.