Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ... ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ...

Ένα βίντεο - ντοκουμέντο από την στιγμή που η βόμβα εκρήγνυται στο φουαγιέ του σταδίου Manchester Arena, δευτερόλεπτα αφότου έχει ολοκ...







Ένα βίντεο - ντοκουμέντο από την στιγμή που η βόμβα εκρήγνυται στο φουαγιέ του σταδίου Manchester Arena, δευτερόλεπτα αφότου έχει ολοκληρωθεί η συναυλία της Αριάνα Γκράντε και ο κόσμος ετοιμάζεται να αποχωρήσει, αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.

Στο βίντεο, που είναι τραβηγμένο από τον κυρίως χώρο της συναυλίας, την μεγάλη αίθουσα όπου γίνονται οι εκδηλώσεις, φαίνονται δεκάδες νεαρά παιδιά, με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους, αφού είχαν μόλις απολαύσει την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Ξαφνικά, στο βάθος ακούγεται ένας υπόκωφος θόρυβος και όλα αλλάζουν: Τα χαμόγελα διαδέχεται σε κλάσματα δευτερολέπτου ο πανικός, ενώ ουρλιαχτά αντηχούν σε όλο το στάδιο.

Εν τω μεταξύ, στο twitter αναρτήθηκε βίντεο, τραβηγμένο έξω από το «Manchester Arena», στο οποίο ακούγεται ο ήχος της έκρηξης. Παράλληλα ακούγεται και η αντίδραση του ανθρώπου που τραβάει το βίντεο, ο οποίος φωνάζει «Όχι!» καταλαβαίνοντας προφανώς τι έχει συμβεί.




.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.