Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!! «ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ»! ΤΟΝΙΣΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ!!!

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Βελλίδειο ημερίδα με θέμα “Ελληνορθόδοξη Παιδεία ή άθεα γρά...






Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Βελλίδειο ημερίδα με θέμα “Ελληνορθόδοξη Παιδεία ή άθεα γράμματα”. Η ημερίδα στέφτηκε με επιτυχία αποδεικνύοντας πως υπάρχουν ακόμη πολλοί Έλληνες που μάχονται τον προδοτικό αναθεωρισμό. Αξίζει όμως να σταθούμε στην ομιλία της Μαρίας Μαντούβαλου, καθηγήτρια Φιλοσοφικής Αθηνών, η οποία ρεζίλεψε τους «αναθεωρητές» τονίζοντας παλικαρίσια πως οι αρνητές του Ελληνικού Έθνους δεν μπορούν να ανήκουν σε αυτό! Χαρακτηριστικά ανάμεσα σε άλλα, τόνισε:




«Οι έμποροι των εθνών, εκκλησιαστικοί και λαϊκοί, εδώ και πολλά χρόνια έχουν συντονιστεί με τα κατά τόπους φερέφωνά τους, τα καλυπτόμενα κάτω από τον επιστημονικό μανδύα και την κρατική εξουσία, για να ξεθεμελιώσουν τις ιστορικές και θρησκευτικές μνήμες και κατά συνέπεια και τις εθνικές ταυτότητες των λαών. Προνομιακή θέση σ’ αυτήν την επιχείρηση μετάλλαξης και αλλοίωσης κάθε εθνικού, πνευματικού και θρησκευτικού βιώματος έχουν, η Ελλάδα ως ιστορικός εθνικός και γεωγραφικός χώρος, και η Ορθοδοξία ως αναπόσπαστο και απαρέγκλιτο θεμέλιό της.

Η προτροπή του πρωτεργάτη της ελευθερίας των Ελλήνων ότι πρέπει να φυλάξετε την πίστη σας και να την στερεώσετε διότι όταν επιάσαμε τα άρματα είπαμε πρώτα Υπέρ Πίστεως και έπειτα Υπέρ Πατρίδος, έχει περιπέσει τα τελευταία χρόνια στον κάδο της λήθης. Στον ίδιο που έχουν ριχτεί και η ιστορική μνήμη και η θρησκευτική και εθνική ταυτότητα από τους μασκοφόρους της πνευματικής και πολιτικής ηγεσίας που έχουν αποδυθεί στον αγώνα της φίμωσης της Ελληνορθόδοξης παιδείας.

Τα αντεθνικά και μειοδοτικά άτομα του σχεδόν πρόσφατου παρελθόντος, ξένα προς τον εθνικό κορμό, επανέρχονται σήμερα με τους ομοϊδεάτες διαδόχους τους σε θέσεις ηγετικές και ο σκοπός τους είναι ίδιος όπως και τότε. Δηλαδή, η μεταφύτευση και καλλιέργεια στην Ελληνική κοινωνία και παιδεία, κοινωνικών δοξασιών και πολιτικών ιδεολογημάτων που αποβλέπουν στη μεταβολή και την ανατροπή των υφισταμένων στη χώρα Ελληνορθόδοξων αξιών και αρχών.

Οι χρεοκοπημένες μεγαλόστομες ιδεολογίες του παρελθόντος, καλλωπιζόμενες με το ένδυμα του προοδευτισμού, του διαφωτισμού και της εγκληματικής Γαλλικής επανάστασης δηλαδή του Γαλλικού εμφύλιου, ετοιμάζουν τις γκιλοτίνες για τη σπουδάζουσα νεολαία της Ελλάδας όλων των βαθμίδων, προκειμένου οι ίδιοι πολιτικοί και πνευματικοί ηγέτες να διατηρήσουν στην κατοχή τους την Ελληνική Βαστίλη που έχουν τα τελευταία χρόνια καταλάβει, εκτελώντας πολλά ιδιώνυμα αδικήματα με προεξάρχοντα το αδίκημα του εθνομηδενισμού και της αθεΐας και της προώθησης των οικουμενιστικών σχεδίων τους. 




Αντεθνικοί είναι αυτοί οι αγώνες τους και επομένως ως αρνητές του έθνους δεν μπορούν να ανήκουν σ’ αυτό. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, αλλά μόνο κατά παραχώρηση στους Έλληνες πολίτες. Όχι ποτέ, επαναλαμβάνω, στο Έθνος, αφού είναι εθνομηδενιστές και σκοπός τους είναι ο εγκωμιαζόμενος από τους ίδιους διεθνισμός, η παγκοσμιοποίηση, η πολυπολιτισμικότητα, η νέα τάξη πραγμάτων και πάει λέγοντας.

Τελευταία μάλιστα, οι ίδιοι πανεπιστημιακοί και πολιτικοί ηγέτες του Υπουργείου κατ’ ευφημισμόν ‘Παιδείας’, αφού επί χρόνια επιχείρησαν να εξαφανίσουν την ιστορική μνήμη από την ψυχή και το νου των παιδιών ξεκινώντας από τα νηπιαγωγεία, σήμερα επιδίδονται και στην ριζική και μόνιμη ανατροπή όλων των θρησκευτικών, εθνικών, ιστορικών και παραδοσιακών αξιών, με προάγγελο την επιχειρούμενη αναθεώρηση του Συντάγματος, που ήδη το έχουν ακυρώσει στις θεμελιωδέστερες για τον Ορθόδοξο Ελληνισμό διατάξεις του. 

Προετοίμασαν μαζί με τους τρεις προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας -γνωστοί είναι- το έδαφος με τις θεωρίες τους για ασυνέχειες του διαχρονικού Ελληνισμού, για μύθους θρησκευτικούς και ιστορικούς, για στερεότυπα και κατασκευές, αποχρωματίζοντας έτσι και σαρκάζοντας ό,τι σχετικό με Πατρίδα και Πίστη. Χλευάστηκαν όλα τα ιερά του Ελληνορθόδοξου έθνους και ενώ ο εθνικός ποιητής έλεγε για τους τότε, όπως και για σήμερα άλλωστε, Ελεύθερους Πολιορκημένους εις τον πάτο της εικόνας πάντα η Ελλάδα με το μέλλον της και τόνιζε πως το ουσιαστικότερο και υψηλότερο περιεχόμενο της αληθινής ανθρώπινης φύσης είναι η Πατρίδα και η Πίστη. Όμως οι καλοπληρωμένες εκσυγχρονιστικές γραφίδες θέσπιζαν και θεσπίζουν νόμους ανθελληνικούς, αντίχριστους και αναίσχυντα ανήθικους και φιμώνουν, ως εκπρόσωποι δήθεν του λαού στη βουλή και ως εκλεκτοί ομοϊδεατών εκλεκτόρων τους στα πανεπιστήμια, κάθε πατριωτική και Ορθόδοξη φωνή με τα κατασκευασμένα συνθήματα: SOS ρατσισμός, SOS φασισμός, SOS εθνικισμός…»

Ν’ αγιάσει το στόμα της καθηγήτριας Μαρίας Μαντούβαλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.