Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ «ΕΝΩΣΗ»... ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ...

Η Τουρκία και η Ρωσία υπέγραψαν τη Δευτέρα δήλωση στην Κωνσταντινούπολη για την άρση των περιορισμών στο διμερές εμπόριο που είχαν...








Η Τουρκία και η Ρωσία υπέγραψαν τη Δευτέρα δήλωση στην Κωνσταντινούπολη για την άρση των περιορισμών στο διμερές εμπόριο που είχαν τεθεί μετά την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού Su-24 το 2015.




Ο πρωθυπουργός Μπινάλι Γιλντιρίμ και ο Ρώσος ομόλογός του, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, παρακολούθησαν την υπογραφή της δήλωσης στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της 25ηςεπετείου του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ).

Ο ΟΣΕΠ συστάθηκε στις 25 Ιουνίου 1992, ως πολυμερής πολιτική και οικονομική πρωτοβουλία με στόχο την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία στην περιοχή.

Έχει δώδεκα μέλη, Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Τουρκία, Ουκρανία.

Η δήλωση υπογράφηκε από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Μεχμέτ Σιμσέκ και τον Ρώσο αναπληρωτή πρωθυπουργό, Αρκάντι Ντβορκοβίτς και αποσκοπεί στην ομαλοποίηση και ανάπτυξη των οικονομιών και στην ενίσχυση του σημερινού όγκου συναλλαγών μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.
(aa.com.tr)
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.