Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΦΕΤΙΧ...» ΛΕΕΙ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ...

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο 52χρονος άντρας για την υπόθεση αρπαγής, κράτησης και βασανισμού της νεαρής φοιτή...

«Η κοπέλα είχε φετίχ» δήλωσε αμετανόητος ο 52χρονος βιαστής από τη Δάφνη






Στον ανακριτή οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο 52χρονος άντρας για την υπόθεση αρπαγής, κράτησης και βασανισμού της νεαρής φοιτήτριας στη Δάφνη.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο 52χρονος απάντησε πως «η κοπέλα είχε φετίχ» και ότι ο ίδιος «δεν θα κρατούσα κανέναν χωρίς τη θέλησή του».




Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπου και πάλι σε ερώτηση δημοσιογράφων υποστήριξε ότι είχε σχέσεις με το κορίτσι. «Εγώ δεν κρατούσα κανέναν…», ανέφερε.

Ο 52χρονος κατηγορείται για αρπαγή, βαριές σωματικές βλάβες και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε βάρος του 52χρονου η εισαγγελία άσκησε βαριά κακουργηματική δίωξη ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, του ασκήθηκε δίωξη για τα εξής αδικήματα:

-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα).

-Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα).

-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα).

-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του 52χρονου κατηγορούμενου αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.