Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ... «ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΥΡΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...»... ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ!

Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια που κατάφερε να ψελίσει στους αστυνομικούς η φοιτήτρια για τις φρικιαστικές ώρες που πέρασε με τον βασανισ...

Δάφνη - Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Ο βιαστής θα σκότωνε την 20χρονη - Δεν σταμάτησε να την κακοποιεί ούτε για ένα λεπτό






Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια που κατάφερε να ψελίσει στους αστυνομικούς η φοιτήτρια για τις φρικιαστικές ώρες που πέρασε με τον βασανιστή της στο υπόγειο κολαστήριο στη Δάφνη.

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…», κατήγγειλε στους αστυνομικούς, σύμφωναμε πηγές από την ΕΛΑΣ.




Οπως εξηγούν οι ανδρες της ΕΛΑΣ που ερευνούν το βίντεο το οποίο ανέβασε στο live στο Facebook ο 52χρονος τυφλός κατηγορούμενος για τον βιασμό της κοπέλας, «την κακοποιούσε σεξουαλικά επί 24 ώρες με ερωτικά βοηθήματα. Την ξυλοκοπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές και όταν η φοιτήτρια συνέρχονταν την αναισθητοποιούσε ξανά».

Θα την σκώτωνε...

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο 50χρονος, ο οποίος μετά τα όσα έκανε είχε το θράσος να δηλώσει ότι είχε δεμένη τη νεαρή φοιτήτρια επειδή αυτό ήταν το φετίχ της και πως είχαν σχέση, σκόπευε αφού βασάνισε και έβγαλε όλες τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμί της να την... σκοτώσει.

Η κοπέλα γνώριζε τα στοιχεία αλλά και το πρόσωπο του βασανιστή της, άρα αν κατάφερνε να ξεφύγει από το κολαστήριο της Δάφνης θα προχωρούσε σε καταγγελία εναντίον του... Κάτι που ο δράστης φαίνεται πως το είχε σκεφτεί και φυσικά δεν το ήθελε. Για αυτό οι αστυνομικοί υποθέτουν πως αν αργούσαν λίγο ακόμα... η κοπέλα θα ήταν νεκρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.