Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ...!!! Ο ΤΡΑΜΠ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΑ, ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΝΤΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ...

Ακόμα 1.000 Αμερικανούς στρατιώτες στέλνει ο Τραμπ στη βόρεια Συρία για να πολεμήσουν στο πλευρό των υπό κουρδική διοίκηση Συριακ...

Κανόνια, τεθωρακισμένα και στρατό στέλνει ο Τραμπ στους Κούρδους για να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κράτος






Ακόμα 1.000 Αμερικανούς στρατιώτες στέλνει ο Τραμπ στη βόρεια Συρία για να πολεμήσουν στο πλευρό των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS).




Αξιωματούχοι του αμερικανικού Πενταγώνου τόνισαν στη Washinghton Post ότι οι άνδρες αυτοί θα συμμετάσχουν στην επιχείριση «Οργή του Ευφράτη» που έχει ως στόχο την απελευθέρωση της πόλης Ράκα από το Ισλαμικό Κράτος.

Η Ράκα έχει ανακηρυχθεί από τους τρομοκράτες σε «πρωτεύουσά» τους στη Συρία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κατηγορήσει τον Μπάρακ Ομπάμα ότι αντιμετώπιζε δίχως δυναμική τον πόλεμο στη Συρία.

Όταν ανέλαβε Πρόεδρος έδωσε 30 ημέρες διορία στο Πεντάγωνο για να του προετοιμάσουν ένα νέο σχέδιο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.

Το σχέδιο, όπως ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, προβλέπει την ανάπτυξη αμερικανικού στρατού στο πλευρό των Κούρδων και ενίσχυση των Κούρδων με βαρύ οπλισμό.




Τις προηγούμενες εβδομάδες 200 Ρέιντζερς του αμερικανικού στρατού αναπτύχθηκαν στην περιοχή της πόλης Μανμπίτζ, δυτικά του Ευφράτη, για να εμποδίσουν την προέλαση των Τούρκων προς την ελεγχόμενη από τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) πόλη της βορειοδυτικής Συρίας.

Κοντά στη Ράκα έχει αναπτυχθεί μια αμερικανική πυροβολαρχία πεζοναυτών που βομβαρδίζει τους τζιχαντιστές υποστηρίζοντας την κουρδική προέλαση.

Η αμερικανική πυροβολαρχία δέχθηκε επίθεση από τους τρομοκράτες αλλά δεν αναφέρθηκαν απώλειες.

Αυτή τη στιγμή στη βόρεια Συρία στο πλευρό των Κούρδων έχουν ήδη αναπτυχθεί 500 Αμερικανοί κομάντος, 250 Αμερικανοί Ρέιντζερς και 200 Αμερικανοί πεζοναύτες.

Επίσης, ένας στολίσκος μεταφέρει στη Μέση Ανατολή την 24η Εκστρατευτική Δύναμη Πεζοναυτών με 2.200 άνδρες, ενώ 2.500 ακόμα Αμερικανοί στρατιώτες της 82ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας βρίσκονται σε βάση στο Κουβέιτ.

Από αυτούς λέγεται ότι 1.000 θα σταλούν στη Συρία, δίπλα στους ήδη υπάρχοντες Αμερικανούς, αλλά μπορεί να είναι και περισσότεροι.

Το Σάββατο αναρτήθηκαν στο Twitter φωτογραφίες με νέα τεθωρακισμένα που έστειλαν οι Αμερικανοί στους Κούρδους, σε κονβόι που μετέφερε επίσης πυρομαχικά και άλλο οπλισμό.tribune.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.