Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.... ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕςΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΕΣ...!!

Μετά τον σάλο που ξέσπασε επειδή είχε προσλάβει τις κόρες του να κάνουν κοινοβουλευτικό έργο, παραιτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών της Γ...

Παραιτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας μετά τον σάλο για την πρόσληψη των κορών του!




Μετά τον σάλο που ξέσπασε επειδή είχε προσλάβει τις κόρες του να κάνουν κοινοβουλευτικό έργο, παραιτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Bruno Le Roux.




Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας παραδέχτηκε ότι είχε προσλάβει τις έφηβες κόρες του να κάνουν κοινοβουλευτικό έργο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους, αλλά αρνείται ότι ενήργησε παράνομα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στη θέση του Le Roux θα τοποθετηθεί ο Matthias Felk.

Η παραίτηση ήρθε μετά την απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα να ανοίξει προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες που προβλήθηκαν από το τηλεοπτικό σόου Quotidien.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, που υπέβαλε την παραίτησή του στον Φρανσουά Ολάντ και τον πρωθυπουργό Μπερνάρ Καζνέβ, αρνήθηκε πως έκανε κάποιο λάθος και επέμεινε πως οι θέσεις εργασίας δεν ήταν ψεύτικες. newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.