Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ: ΤΟ Κ.Κ. ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ Κ.Κ. ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ!..

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Τουρκίας (TKP) και το Νέο Κομμουνιστικό Κόμμα της Ολλανδίας (NCPN) εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση προς τους εργ...







Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Τουρκίας (TKP) και το Νέο Κομμουνιστικό Κόμμα της Ολλανδίας (NCPN) εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση προς τους εργαζόμενους των δυο χωρών για τη πρόσφατη κρίση μεταξύ των δυο κυβερνήσεων εξαιτίας της Ολλανδικής απαγόρευσης προς Τούρκους Υπουργούς να πραγματοποιούν προπαγανδιστικές συγκεντρώσεις με Τούρκους πολίτες εντός της Ολλανδίας.




Το πλήρες κείμενο

Προς τον Εργαζόμενο λαό της Ολλανδίας και της Τουρκίας.

Μια κρίση, τόσο σοβαρή που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί εδώ και χρόνια, διαδραματίζεται μεταξύ των δυο χωρών η οποία καθρεπτίζει την ακαταλληλότητα των πολιτικών που προκαλούν και παίζουν με τα εθνικιστικά αισθήματα του λαού και προσπαθούν να επωφεληθούν πολιτικά από την ένταση που κλιμακώνεται.

Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε ότι οι πολιτικοί που είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της κρίσης, η οποία έχει φτάσει σε σκανδαλώδη επίπεδα, επιτίθενται στους ίδιους τους τους εργαζόμενους πολίτες και έχουν βάλει τις υπογραφές τους σε μέτρα που εκβιάζουν τα δικαιώματα του προλεταριάτου. Και οι δυο πλευρές αντιπροσωπεύουν την αστική τάξη και τα μονοπώλια της εκμετάλλευσης.

Η κυβέρνηση του Ερντογάν και του AKP φαίνεται πως στοχεύει στη δημιουργία ενός εξωτερικού εχθρού εξαιτίας της απόγνωσης στην οποία βυθίστηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του δημοψηφίσματος. Από την άλλη, η κυβέρνηση της Ολλανδίας επιλέγει να παίξει το χαρτί της ξενοφοβίας για να αντιμετωπίσει την κρίση που υφίσταται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εμείς, το Νέο Κομμουνιστικό Κόμμα της Ολλανδίας και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Τουρκίας, καλούμε τον εργαζόμενο λαό σε συνεργασία και επαγρύπνηση ώστε να μη παγιδευτεί στις εκφυλισμένες πολιτικές της αστικής τάξης.

Και κάτω από αυτές τις συνθήκες:

Δηλώνουμε ότι θα ταχθούμε για άλλη μια φορά ενάντια των ιμπεριαλιστικών πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπενθυμίζουμε πως η άνοδος του φασισμού μπορεί να σταματήσει μόνο με την ενότητα του προλεταριάτου.

Τονίζουμε ότι θα πολεμήσουμε με διεθνιστική συνείδηση κάθε πρακτική που περιορίζει τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και των μεταναστών-εργαζόμενων.

Αποκαλύπτουμε την αδυναμία ύπαρξης ενός καλύτερου καπιταλισμού και την αναγκαιότητα να εντείνουμε την πάλη προς το μοναδικό μας στόχο, τον σοσιαλισμό.



Πηγή: info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.