Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΖΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΛΉΣΤΕΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ... ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ...!!!

«Μίλησαν» με την... τύχη τους οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε μια διώροφη μονοκατοικία στην Πτολεμαΐδα και, αφού άρπαξαν το...







«Μίλησαν» με την... τύχη τους οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε μια διώροφη μονοκατοικία στην Πτολεμαΐδα και, αφού άρπαξαν το -γεμάτο- πορτοφόλι του ιδιοκτήτη, πήραν και το χρηματοκιβώτιο στο εσωτερικό του οποίου βρήκαν έναν πραγματικό θησαυρό σε «ζεστά» μετρητά!




Το σκοτάδι που είχε πέσει όταν έφυγαν για λίγες ώρες οι ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας, διευκόλυνε τις κινήσεις των δραστών που έσπασαν το παράθυρο μιας βεράντας και μπήκαν μέσα χωρίς αν τους αντιληφθεί κάποιος. Αρχικά, ερεύνησαν τα υπνοδωμάτια και σε ένα από αυτά βρήκαν πάνω στο κομοδίνο ένα πορτοφόλι που είχε μέσα 2.000 ευρώ.

Όμως, δεν αρκέστηκαν σε αυτά, αλλά σήκωσαν στα χέρια το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού και έγιναν... λαγοί. Όταν επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες, τραβούσαν τα μαλλιά τους από απελπισία αφού, όπως κατέθεσαν στους αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση, το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο είχε μέσα το υπέρογκο ποσό των 48.000 ευρώ και 12 λίρες Αγγλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.