Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ - ΒΟΜΒΑ Ο ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ...!!! ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΕΜΑ...!!

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα στο φάκελο περιέχονταν πρώτη ύλη από πυροτεχνήματα, όπως δηλαδή και στο φάκελο που εστάλη στον Βόλφγκ...

Έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι: Παραλήπτης του φακέλου-βόμβα ο Πολ Τόμσεν




Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα στο φάκελο περιέχονταν πρώτη ύλη από πυροτεχνήματα, όπως δηλαδή και στο φάκελο που εστάλη στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε - Μία γυναίκα τραυματίστηκε - Από την έκρηξη προκλήθηκαν θραύσματα τα οποία τραυμάτισαν την γυναίκα στο πρόσωπο, ενώ έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στην ακοή της.




Σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία είχαν προηγηθεί απειλητικά τηλεφωνήματα, δεν διευκρινίζεται ωστόσο αν σχετίζονται με την έκρηξη. Η Αστυνομία ερευνά την προέλευση του φακέλου, που έφτασε ταχυδρομικώς στα γραφεία του ΔΝΤ και φέρεται να είχε παραλήπτη τον Πολ Τόμσεν.
Οι ελληνικές Αρχές είναι σε εγρήγορση, καθώς η έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ, έγινε μόλις μια ημέρα μετά το πακέτο-βόμβα που εστάλη στο Γερμανικό ΥΠΟΙΚ, με παραλήπτη τον ίδιο τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και αποστολέα τον... Άδωνι Γεωργιάδη.

Γαλλία και Ελλάδα είναι σε συνεχή επαφή, ανταλλάσοντας χρήσιμα στοιχεία, ώστε να λύσουν το γρίφο του αποστολέα και να αποτρέψουν μια νέα ενδεχόμενη απειλή.

Η έκρηξη ενός «παγιδευμένου πακέτου σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι είναι μια επίθεση που δείχνει πως είμαστε πάντα στο στόχαστρο», δήλωσε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ στο περιθώριο μιας επίσκεψης στην Τουλόν.
Την έρευνα ανέλαβε η εισαγγελία κατά της τρομοκρατίας. Επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στη γαλλική πρωτεύουσα, ανέφερε η αστυνομία.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.