Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»: ΤΟ 88,3% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!..

Μία εντυπωσιακή, σε εύρος και βάθος, έρευνα της «διαΝΕΟσις» παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή». Μία έρευνα, η οποία έχει...







Μία εντυπωσιακή, σε εύρος και βάθος, έρευνα της «διαΝΕΟσις» παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή».




Μία έρευνα, η οποία έχει προκαλέσει τριγμούς στο πολιτικό σύστημα και φέρνει σε εξαιρετικά άβολη θέση τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης, αφού στις πολλές και πολυεπίπεδες ερωτήσεις του ερευνητικού οργανισμού οι Έλληνες απέδειξαν πόσο μακριά βρίσκονται από την «πολιτική ορθότητα» της παγκοσμιοποιημένης πολιτικής νομεκλατούρας που κατακλύζει την Βουλή και τους τηλεοπτικούς του δέκτες, συντασσόμενοι επί της ουσίας με την μοναδική αποκλεισμένη, πλην σταθερά τρίτη και με διαφορά, πολιτική δύναμη του τόπου, την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Απορρίπτουν την λαθρομετανάστευση



Το 88,3% των Ελλήνων θεωρούν ότι ο αριθμός των μεταναστών στη χώρα μας τα τελευταία δέκα χρόνια είναι υπερβολικά μεγάλος, ενώ το 64,4% πιστεύει ότι η παρουσία τους στην χώρα αυξάνει την εγκληματικότητα και ότι αυξάνει την ανεργία κατά 58%.




Η πολιτική της κυβέρνησης, την οποία χειροκροτά η «αντιπολίτευση» του Μητσοτάκη, που προστάζει πλήρη και επιθετική ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, επικροτείται μονάχα από ένα γραφικό και επικίνδυνο 2,2%, ενώ την πλήρη αντίθεσή τους σε όλα αυτά δείχνει το 80,3% του Ελληνικού Λαού.

Γι’ αυτό και στην προσπάθειά τους οι κυβερνητικοί ταγοί χρησιμοποιούν το παρακράτος, τα ΜΑΤ και τους «αντιρατσιστικούς» εισαγγελείς. xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.