Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΡΕ...!! ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΛΗΜΕΝΟ ΛΕΒΕΝΤΗ... ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΙΣ ΑΡΠΑΖΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ...!!

veteranos.gr_ Καμαρώστε έναν λεβέντη πολιτικό που χωρίς ντροπή λέει απο Τηλεοράσεως του ΣΚΑΙ οτι τις Μίζες για τα εξοπλιστικά τ...

lebenti






veteranos.gr_ Καμαρώστε έναν λεβέντη πολιτικό που χωρίς ντροπή λέει απο Τηλεοράσεως του ΣΚΑΙ οτι τις Μίζες για τα εξοπλιστικά τα πήραν οι Αρχηγοί των Επιτελείων ο Α/ΓΕΣ και ο Α/ΓΕΑ !




Δεν αναφέρει οτι πολιτικοί είναι στη φυλακή και όσοι απο τους Στρατιωτικούς που σαν απόστρατοι ήταν στο παιχνίδι και αυτοί μαζί με τους Πολιτικούς πήραν την άγουσα για τα Σίδερα !

Ο Λεβέντης τι προσπαθεί να εξαγνίσει τους Πολιτικούς που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια απο την μεταπολίτευση ; γνωρίζει οτι όταν οι Στρατιωτικοί έλεγαν όχι στις αγορές Οπλικών Συστημάτων οι Πολιτικοί έγραφαν στις αναφορές τους να παραμείνει η παραγγελία ώς έχει ;

Μήπως γνωρίζει ο Μπάρμπας οτι στο ΚΥΣΕΑ συμμετείχε ο Α/ΓΕΕΘΑ χωρίς ψήφο;

Καλό θα ήτα ο Λεβέντης να πει και απο Τηλεοράσεως ποιοι ήταν εκείνοι οι Αρχηγοί του ΓΕΣ και ΓΕΑ που τα πήραν …Ονόματα Μπάρμα και όχι ντουφεκιές στον αέρα !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.