Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Αναστάτωση προκλήθηκε ξανά στον Δημοτικό σχολείο της Ανθούπολης αφού ο ναρκομανής που είχε “μπουκάρει” τις προάλλες με μαχαίρι έκαν...







Αναστάτωση προκλήθηκε ξανά στον Δημοτικό σχολείο της Ανθούπολης αφού ο ναρκομανής που είχε “μπουκάρει” τις προάλλες με μαχαίρι έκανε εκ νέου την εμφάνισή του.
Η άμεση αντίδραση του σχολείου να τοποθετήσει ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στον χώρο για προστασία των παιδιών, μετά μάλιστα και το πρώτο επικίνδυνο για τους μαθητές περιστατικό, φαίνεται πως ήταν η σωστότερη κίνηση αφού σήμερα ο ναρκομανής πήγε να εισβάλει ξανά στο σχολείο.





Έτσι σήμερα οι κλειδωμένες είσοδοι και η παρουσία των φρουρών τον απέτρεψαν στο να εισέλθει στον χώρο. Το περιστατικό κατήγγειλαν οι ίδιοι οι γονείς στον κοντινό αστυνομικό σταθμό Λακατάμειας.

Σύμφωνα με το SigmaLive το εν λόγω περιστατικό τυγχάνει σοβαρού χειρισμού από την Αστυνομία, η οποία από την πρώτη στιγμή, σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας λαμβάνει τα δέοντα μέτρα και προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες.

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ

Το σοβαρότατο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα πριν από 11 ολόκληρες ημέρες στο δημοτικό σχολείο Ανθούπολης. Δράστης ένας 35χρονος άνδρας ο οποίος διαμένει δίπλα στο σχολικό συγκρότημα, ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών, όταν για άγνωστο λόγο εξοργισμένος εισέβαλε μέσα σε αυτό κραδαίνοντας ένα μαχαίρι και απειλώντας τους έντρομους εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ανέφερε ότι εν τέλει ο 35χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αθαλάσσας.




Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρία του Αναπληρωτή Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης, Χρίστου Χατζηαθανασίου, αναφέρεται ότι ο 35χρονος εν εξάλλω κατατρομοκρατούσε τους πάντες φωνάζοντας ότι θα βλάψει όποιον εμφανιζόταν μπροστά του και κραδαίνοντας απειλητικά το μαχαίρι, ωστόσο σε νεότερη ενημέρωση που παρείχε προς το ΡΙΚ και την εκπομπή "ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ" υποβάθμισε κάπως το περιστατικό, χαρακτηρίζοντάς το μεμονωμένο, ενώ πρόσθεσε ότι απειλήθηκαν μόνο εκπαιδευτικοί από τον μαχαιροφόρο κι όχι παιδάκια.

Αυτό το οποίο είναι εξαιρετικά ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι ο 35χρονος ενώ κρατήθηκε επί τριήμερο στην Αθαλάσσα εν συνεχεία αφέθηκε να κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος με τους γονείς ως είναι φυσικό να είναι ανάστατοι, καθότι ο εν λόγω άνδρας διαμένει ως προαναφέραμε δίπλα στο σχολικό συγκρότημα.

Το υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε για το περιστατικό και σε συνεργασία με την Αστυνομία, την Σχολική Εφορία και τον σύνδεσμο γονέων ψάχνουν τρόπους για να διασφαλίσουν την ασφάλεια τον παιδιών.

Δείτε video από το tvonenews.com.cy:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.