Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΟΣ... ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...!!! ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΥΡΔΟΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΡΠΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΞ

Οι ΗΠΑ που κατηγορείται από την Τουρκία πως στηρίζει τρομοκρατική οργάνωση, έκανε μια νέα δήλωση για το PYD. Ο εκπρόσωπος του αμε...

110120170800367732872_2






Οι ΗΠΑ που κατηγορείται από την Τουρκία πως στηρίζει τρομοκρατική οργάνωση, έκανε μια νέα δήλωση για το PYD. Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ Μαρκ Τόνερ, δήλωσε πως στις συζητήσεις για την διαδικασία στην Συρία πρέπει να μετάσχει και το PYD που έχει συσταθεί από Κούρδους τη Συρίας.

…………………..




Ο Μαρκ Τόνερ απαντώντας σε μια ερώτηση, είπε πως το PYD που εκπροσωπεί τους Κούρδους της Συρίας, είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα ενάντια στην ISIS και υποστήριξε πως είναι ανάγκη το PYD να βρίσκεται το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο Τόνερ είπε πως ¨Το PYD μια ομάδα που μετέχει στον πόλεμο, είναι ανάγκη να ακουστεί η φωνή του και στην αναζήτηση της λύσης. Κατά την γνώμη μας είναι υποχρεωτικό να αποτελέσει μέρος της ειρηνευτικής διαδικασίας¨.

Ο Τόνερ είπε πως οι ΗΠΑ βλέπουν το ΠΚΚ ως τρομοκρατική οργάνωση και όχι το PYD και ότι οι ίδιοι δεν τους έδωσαν όπλα αλλά τους παρείχαν τακτική υποστήριξη. Ο Τόνερ ερωτηθείς ¨Εάν το PYD δεν είναι ΠΚΚ γιατί τότε δεν τους δίνετε όπλα ;¨, απάντησε λέγοντας πως ¨Το YPG είναι η πιο σημαντική και αποτελεσματική δύναμη κατά της ISIS. Λαμβάνουμε υπόψη τις ευαισθησίες της Τουρκίας σχετικά με το PYD¨.

……………

http://www.dha.com.tr - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.