Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΖΟΟΤΟΡΙΑ»..: ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ

Οι κινηματογραφικές αίθουσες είναι χώροι λατρείας για τους λίμπεραλ/ αριστερούς. Η πλύση εγκεφάλου είναι ασταμάτητη, (“girl power” - τ...







Οι κινηματογραφικές αίθουσες είναι χώροι λατρείας για τους λίμπεραλ/ αριστερούς. Η πλύση εγκεφάλου είναι ασταμάτητη, (“girl power” - το πρότυπο της «δυναμικής» γυναίκας, διαφυλετικά ζευγάρια, ανόητοι Λευκοί, πανέξυπνοι Μαύροι, ο "κακός" = πάντα Λευκός - και ποτέ μα ποτέ μουσουλμάνος -, ουτοπικά multi-culti ιδεώδη, ατελείωτα «αντιρατσιστικά» κλισέ κλπ). Οι ταινίες αποτελούν κυριολεκτικά μαγικές θρησκευτικές εμπειρίες για αυτούς τους ανθρώπους. Όλες αυτές οι απίστευτα ακριβές παραγωγές αποσκοπούν στην ενίσχυση της επίσημης κρατικής θρησκείας της Δύσης, που είναι η αντι-λευκή πολιτική ορθότητα.




Αν και το σύστημα δεν έχει πρόβλημα με το δίπολο δεξιάς / αριστεράς, όπως το εννοεί ο μέσος άνθρωπος. Και καθώς το Hollywood αποτελεί μέρος του συστήματος, με τον ίδιο τρόπο προωθεί τον πόλεμο, και με τον ίδιο τρόπο προωθεί το φεμινισμό.

Το Hollywood είναι ο βραχίονας προπαγάνδας του συστήματος.

Η "Zootopia", ("Ζωούπολη") όπως και άλλες πρόσφατες ταινίες «για παιδιά», προσπαθεί να μας υποδείξει τον «σωστό τρόπο με τον οποίον πρέπει να σκεφτόμαστε». Και όχι μόνο αυτό αλλά δαιμονοποιεί όσους «δεν σκέφτονται σωστά».

Η ιστορία της Zootopia κινείται γύρω από δύο κύριους χαρακτήρες, το θαρραλέο, «μπορώ να κάνω ό,τι θέλω» - θηλυκό λαγουδάκι που θέλει να πετύχει το άπιαστο όνειρο του να γίνει αστυνομικίνα, και την έξυπνη αρσενική αλεπού που έχει μάθει την ζωή του δρόμου και ζει από τις κομπίνες. Αρπακτικό και θήραμα στην πραγματική ζωή δεν θα ζούσαν αρμονικά, αλλά με την κατά Zootopia «σωστή σκέψη», όλα τα ζώα μπορούν να ζουν μαζί αρμονικά παρά τις διαφορές τους.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.