Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΡΕ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ» ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΖΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΜΠΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟVA!

Καλεσμένος της Nova ήταν ο Χρήστος Ζαμπούνης το βράδυ της Κυριακής και κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής συζήτησης ο γνωστός για τ...







Καλεσμένος της Nova ήταν ο Χρήστος Ζαμπούνης το βράδυ της Κυριακής και κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής συζήτησης ο γνωστός για τα ασπρόμαυρα αισθήματά του συγγραφέας θέλησε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ωστόσο επέλεξε να το κάνει με έναν τρόπο που μόνο με... savoir vivre δεν ταιριάζει.




Αντιθέτως, χρησιμοποίησε το γνωστό σύνθημα που «καλεί» τον Μπιν Λάντεν να ρίξει αεροπλάνο στον Πειραιά!

Λίγη ώρα μετά, όπως ήταν φυσικό, ήρθε και η απάντηση από «ερυθρόλευκης» πλευράς, με τον διευθυντή επικοινωνίας των Πειραιωτών, Κώστα Καραπαπά να ζητά από το συνδρομητικό κανάλι μια δημόσια συγνώμη για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή.

«Ενημερώθηκα ότι ένας Ζαμπούνης (ένας ανάλαφρος που έγραφε για τον Γλύξμπουργκ και το σαβουάρ βιβρ) δήλωσε στη nova ότι θέλει ο Μπιν Λάντεν να ρίξει ένα αεροπλάνο στον Πειραιά. Περιμένουμε μια συγγνώμη απο τη nova που επέτρεψε αυτή την αθλιότητα και τους παρουσιαστές που χαμογελούσαν με την απρέπεια αυτή...», έγραψε χαρακτηριστικά.

(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ)

sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.