Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΧΕ ΕΞΑΨΕΙΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ... ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ... SEXTING ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

«Στα πράσα πιάστηκε» για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μπερνάρ Καζνέβ ο οποίος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού...







«Στα πράσα πιάστηκε» για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μπερνάρ Καζνέβ ο οποίος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, είχε.. εξάψεις!




Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien ο ίδιος έστειλε κατά λάθος ένα «τολμηρό» μήνυμα σε μια υπουργό της κυβέρνησής του. Η υπουργός αυτή, που δεν κατονομάζεται στο ρεπορτάζ, είπε ότι το μήνυμα δεν προοριζόταν για εκείνη, αλλά μάλλον για τη γυναίκα του 53χρονου πολιτικού.

Η είδηση πυροδότησε εκ νέου το ενδιαφέρον για την ιδιωτική ζωή του Καζνέβ. Ενόψει μάλιστα της πρώτης του ομιλίας με τη νέα του ιδιότητα στη γαλλική βουλή, επανήλθαν στο προσκήνιο οι φήμες ότι επισκέπτεται ιστοσελίδες σαδομαζοχιστικού περιεχομένου.

Οι πολιτικοί του αντίπαλοι έσπευσαν να επωφεληθούν απ’ τις αποκαλύψεις της Le Parisien για να τον γελοιοποιήσουν ενόψει της ομιλίας του την ερχόμενη Τρίτη στη γαλλική Εθνοσυνέλευση.

Η καζούρα στα social media πήγε σύννεφο, ενώ δημιουργήθηκε hashtag με τον τίτλο #cazeneuvepunishment.

Ο εκπρόσωπος του Καζνέβ είπε τότε ότι το λογαριασμό του στο Twitter τον επιβλέπουν οι συνεργάτες του, όχι ο ίδιος. Διεξήχθη έρευνα, αλλά τα αποτελέσματά της δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.