Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ...!!! O ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ...!!! ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ... ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!!!

Ένας πολίτης στην -ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ- Μαγνησία, υπέβαλλε μήνυση κατά τριών άλλων ατόμων διότι ενώ καθόταν στο καφενείο πρόσβαλλαν τον πρό...

manisa-hakaret






Ένας πολίτης στην -ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ- Μαγνησία, υπέβαλλε μήνυση κατά τριών άλλων ατόμων διότι ενώ καθόταν στο καφενείο πρόσβαλλαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν.




Ο 35 ετών Χαμζά Σεμίζ στις 1/12, ενώ καθόταν σε ένα καφενείο της συνοικίας Αλάμπει της πόλης Σεχζαντελέρ, όταν οι Σ.Ε. Γ.Ο. και Β.Ο προσέβαλαν όπως λέει και έβρισαν τον Ερντογάν και τότε αυτός τους προειδοποίησε. Mετά από την λογομαχία που ξέσπασε μεταξύ τους, ο Σεμίζ υπέβαλλε μήνυση κατά των τριών αυτών ατόμων.

¨Ακόμη και η μάνα και ο πατέρας μου ν ήταν πάλι θα τους έκαμνα μήνυση¨
Ο Σεμίζ ανέφερε πως έκανε το καθήκον του ως πολίτης και δήλωσε πως ¨Είτε πρόκειται για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, είτε για μέλη του ΑΚΡ, του CHP και του ΜΗΡ. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όποιος προσβάλει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ακόμη και αν είναι η μάνα ή ο πατέρας μου, θα τους έκαμνα μήνυση.¨
Την περασμένη εβδομάδα η πρώην βουλευτής Κωνσταντινούπολης Μελντά Ονούρ, είχε υποστηρίξει πως ένας ταξιτζής στην Κωνσταντινούπολη είχε ηχογραφήσει πελάτη του που ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση και μετά πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία.

Diken 9/12/2016
- http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.