Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΘΛΗΘΕΙΣ...;;; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ...;;; ΞΥΛΟ... ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΞΥΛΟ...!!!

4 μηνών έγκυος που ασκούνταν σε πάρκο στο Τουργκουτλού της Μανίσα, υπέστη επίθεση από άγνωστο άντρα. Ο δράστης της φώναξε ¨Δε θα πε...

parkta-spor-yapan-kadina-saldiri-8136818






4 μηνών έγκυος που ασκούνταν σε πάρκο στο Τουργκουτλού της Μανίσα, υπέστη επίθεση από άγνωστο άντρα. Ο δράστης της φώναξε ¨Δε θα περπατήσεις ξανά εδώ, δεν θα αθληθείς¨ και άρχισε να την χτυπά με το παπούτσι του και την ώρα που αυτή έπεσε κάτω την κλώτσησε…




Απογευματινές ώρες στο Τουργκουτλού της Μανίσα, την ώρα που ασκούνταν σε πάρκο η μητέρα ενός παιδιού και έγκυος 4 μηνών Εμπρού Τιρελί, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άτομο που την χτύπησε με παπούτσι. Προχτές το απόγευμα γύρω στις 19:30, η 32 ετών κάτοικος της συνοικίας Εμπρού Τιρελί πήγε σε πάρκο κοντά στο σπίτι της να αθληθεί.

Εκείνη την ώρα, άγνωστο άτομο κατέβηκε από ένα κόκκινο αυτοκίνητο, της φώναξε ¨Δε θα περπατήσεις ξανά εδώ, δεν θα αθληθείς¨ , έβγαλε το παπούτσι του και με το παπούτσι του την χτύπησε στο πρόσωπο της. Η κοπέλα έχασε την ισορροπία της, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της στον πεζόδρομο, ενώ ο δράστης τότε την κλώτσησε. Η Τιρελί με δάκρυα άρχισε να φωνάζει και τότε ο δράστης έφυγε.

Συνελήφθη ένα άτομο

Η κοπέλα ανέφερε πως ¨Τον παρακάλεσα λέγοντας του ¨Είμαι έγκυος, σε παρακαλώ μην με χτυπάς¨. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Αυτός συνέχισε να με χτυπά σαν τρελός. Έπεσα κάτω και χτύπησα το κεφάλι μου στον πεζόδρομο, αλλά αυτός ήρθε από πάνω μου και άρχισε να με χτυπά. Με έβριζε και με χτυπούσε. Για μια στιγμή σκέφτηκα πως θα χάσω το παιδί μου. Μετά ξαφνικά με άφησε και έφυγε¨.

http://www.milliyet.com.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.