Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΠΑ...!! ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ...;;; «ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ»... ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ...!!!

Ή ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ; Ή ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ; ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΝΟΥΛΕΣ" ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΝΟΧΩΝ....





Ή ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ; Ή ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ; ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΝΟΥΛΕΣ" ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΝΟΧΩΝ...

Οι ταυτότητες των δραστών της επίθεσης της Κωνσταντινούπολης έχουν διακριβωθεί, ανακοίνωσε ο διευθυντής της αστυνομικής ασφάλειας Κωνσταντινούπολης Μουσταφά Τσαλισκάν, λέγοντας ότι είναι βέβαιο ότι την επίθεση την έκανε το ΡΚΚ.




Υποστήριξε ότι κάποιο κράτος βρίσκεται πίσω από τα εκρηκτικά που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση.

Ο διευθυντής της αστυνομικής ασφάλειας είπε ότι στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν 400 κιλά εκρηκτικών τύπου RDX, PETN και TNT, τα οποία είναι επεξεργασμένης μορφής και σημαίνει ότι ανήκουν σε κάποιο κράτος. Όπως είπε, δεν είναι εκρηκτικά που μπορούν να βρεθούν εύκολα και σημαίνει πως κάποιο κράτος βρίσκεται πίσω από αυτά.

Ο διευθυντής της αστυνομικής ασφάλειας είπε ακόμη ότι κατά την επίθεση διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε και τρίτη χημική ουσία και πως για την κατασκευή αυτών των εκρηκτικών χρειάζονται γνώσεις υψηλού επιπέδου στρατιωτικού προσωπικού, γι' αυτό και καταλήγουν ότι τα εκρηκτικά έφτασαν από το εξωτερικό.

Πηγή ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.