Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...!!! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ, ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ... !

Βαφτίζουν «Αλβανικά», Ελληνικά εδάφη στα σχολικά βιβλία γεωγραφίας και διδάσκουν προπαγάνδα. Πιο συγκεκριμένα: Στο βιβλίο Γεωγρ...







Βαφτίζουν «Αλβανικά», Ελληνικά εδάφη στα σχολικά βιβλία γεωγραφίας και διδάσκουν προπαγάνδα.




Πιο συγκεκριμένα:

Στο βιβλίο Γεωγραφίας της Γ’ Λυκείου στην γειτονική χώρα, οι μαθητές μαθαίνουν ότι τα σημερινά όρια του Αλβανικού κράτους περιλαμβάνουν τα Ιωάννινα, την Κόνιτσα, τη Καστοριά, τη Φλώρινα και τα Γρεβενά, ήτοι το σύνολο σχεδόν της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Καθηγητές επισημαίνουν ότι οι μαθητές στις μεικτές τάξεις προβληματίζονται και αυτές οι αναφορές δημιουργούν ένταση ανάμεσά τους.

Σε άλλο βιβλίο Γεωγραφίας που διδάσκεται στη Γ’ Γυμνασίου υπάρχει αφιέρωμα με τα γεωγραφικά και πληθυσμιακά στοιχεία για τις Αλβανικές περιοχές της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στο Νομό Θεσπρωτίας έχοντας φωτογραφία της Ηγουμενίτσας και της Πάργας, οι οποίες σύμφωνα με τους Αλβανούς έμειναν στην Ελλάδα, λόγω της παράνομης απόφασης όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, της διάσκεψης των πρέσβεων το 1913.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.