Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΙΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΦΑΝΕ» ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΕΣΒΗ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ!

Πέντε ημέρες πριν τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα Αντρέι Καρλόφ, τα τρολ του Ερντογάν στο Twitter κινητοποιούσαν τους εξτ...







Πέντε ημέρες πριν τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα Αντρέι Καρλόφ, τα τρολ του Ερντογάν στο Twitter κινητοποιούσαν τους εξτρεμιστές ισλαμιστές της Τουρκίας να διαδηλώσουν έξω από τα κτίρια των ρωσικών διπλωματικών αποστολών στη χώρα.

Οι διαδηλώσεις έγιναν για να εκφράσουν οι Τούρκοι ισλαμιστές και τζιχαντιστές, μαζί τους και πολλοί Σύροι πρόσφυγες ομοϊδεάτες τους, την εναντίωσή τους στη νίκη της κυβέρνησης της Δαμασκού στο Χαλέπι με την υποστήριξη της Ρωσίας.




Στις διαδηλώσεις έξω από τη ρωσική πρεσβεία και τα προξενεία συμμετείχε όλη η «αφρόκρεμα» της ισλαμιστικής Τουρκίας του Ερντογάν.

Αισθητή ήταν η παρουσία συμπαθούντων της Αλ Κάιντα αλλά και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).

Οι σημαίες της συριακής «επανάστασης» κυμάτιζαν μαζί με τουρκικές και ισλαμιστικές. Γιατί όλο αυτό είναι ένα.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βλέπουμε τους ξέφρενους της Αλ Κάιντα να διαδηλώνουν έξω από το ρωσικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη και μεταξύ των άλλων συνθημάτων να κραυγάζουν και «Αλλαχού Ακμπάρ» (Ο Θεός είναι Μεγάλος).

Πόσο απέχει όλο αυτό, που θα δείτε και σε βίντεο, από το οπλισμένο χέρι ενός ισλαμιστή αστυνομικού που αποφάσισε μέσα στο ταραγμένο του μυαλό να εκτελέσει τον Ρώσο πρεσβευτή για να εκδικηθεί για το Χαλέπι; Δεν απέχει καθόλου.

Η ισλαμιστική τρέλα εξαπλώνεται ραγδαία στην Τουρκία και καμία δύναμη δεν μοιάζει ικανή να την αναχαιτίσει.

Ποιος έχει σπείρει όλο αυτό το ισλαμιστικό μίσος μαζί με τις φαντασιοπληξίες για ανασύσταση ισλαμικού χαλιφάτου – Οθωμανικής Αυτοκρατορίας; Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η παρέα του.

Ποιος κατέβασε τους ισλαμιστές στους δρόμους να διαδηλώσουν σε ένδειξη αλληλεγγύης στους τζιχαντιστές στο Χαλέπι έξω από τις ρωσικές πρεσβείες; Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η παρέα του.

Ποιος όπλισε το χέρι του φονιά; Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η παρέα του.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.