Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΞΩ ΡΕ! ΒΑΛΙΤΣΑ - ΤΡΕΝΟ - ΑΓΚΥΡΑ! ΜΕ ΤΗΝ «ΣΗΜΑΙΑ» ΤΗΣ… ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ!

Είναι να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, όχι τόσο με την προπαγάνδα των τούρκικων κύκλων, όσο από την αδιαφορία των Αρχών που δεν ...






Είναι να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, όχι τόσο με την προπαγάνδα των τούρκικων κύκλων, όσο από την αδιαφορία των Αρχών που δεν στέλνουν από ‘κει που ‘ρθαν όσους υποσκάπτουν τα εθνικά μας συμφέροντα και περιμένουν στη γωνία να επωφεληθούν.




Η φωτογραφία είναι από το ταξίδι που οργάνωσε η ΠΕΚΕΜ- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ στην σκλαβωμένη ΜΑΣ Κωνσταντινούπολη. Επικεφαλής αυτού του ταξιδιού επιτροπής μουσουλμάνων γυναικών από την ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, είναι η χανούμισσα του τούρκου πρόξενου, Χουλιά Ακιντζί. Όπως φαίνεται πεντακάθαρα η πρόεδρος του τομέα γυναικών του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD) Γκιουλσέν Κοτζααχμέτ, της παραδίδει την αναφορά πεπραγμένων του Συλλόγου με την «σημαία» της… ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης που επιχειρούν όλο και πιο επιθετικά να επιβάλλουν οι άνθρωποι της Άγκυρας στην Πατρίδα ΜΑΣ!

Με αυτά τα προκλητικά καμώματα έπρεπε οι ελλαδικές Αρχές να μην επιτρέψουν στις λεγάμενες να ξαναπατήσουν το πασουμάκι τους στην Ελλάδα! Έτσι θα έπραττε ένα σοβαρό κράτος που όχι απλά έχει νόμους, αλλά τους εφαρμόζει… Και η χανούμισσα του πρόξενου έπρεπε να βρίσκεται ήδη στην Άγκυρα αγκαζέ με τον αντρούλη της!

Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.