Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ F16 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...

Σμηναγός πολύ έμπειρος είναι ο πιλότος που γλίτωσε με ελαφρά εγκαύματα από το ατύχημα με το F-16 στη Σούδα. Ο Σμηναγός Ι.Μ. πετούσε με α...

f16_kalyptra




Σμηναγός πολύ έμπειρος είναι ο πιλότος που γλίτωσε με ελαφρά εγκαύματα από το ατύχημα με το F-16 στη Σούδα. Ο Σμηναγός Ι.Μ. πετούσε με αεροσκάφη Α-7 πριν μετατεθεί στα F-16 και στη Σούδα. Χθες ήταν μάλλον η χειρότερη στιγμή της καριέρας του.




Ήταν έτοιμος να απογειωθεί για εκπαιδευτική πτήση, όταν διαπίστωσε ότι το αριστερό του φτερό φλεγόταν! Δεν είχε παρά δευτερόλεπτα για να εγκαταλείψει το αεροσκάφος,αφού η φωτιά τύλιξε το F-16 αμέσως. Το αεροσκάφος ήταν “φουλ” από καύσιμο.

Η αντίδραση του προσωπικού ασφαλείας του αεροδρομίου και τα αντανακλαστικά του πιλότου ευτυχώς μας γλίτωσαν από τα χειρότερα.Το αεροσκάφος έπαθε μεγάλες ζημιές αλλά από τη στιγμή που σώθηκε ο πιλότος,όλα τ΄ άλλα περισσεύουν.

Είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να υπάρξει πολύ σοβαρός έλεγχος για το τι προκάλεσε τη φωτιά στο F-16. Για να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις για τα αίτια. Πολλά θα ειπωθούν και θα ακουστούν.Καλό είναι να υπάρξει εγκαίρως επίσημη ενημέρωση,όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των ερευνών. .militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.