Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ! ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ

Ενώ όλα έδειχναν πως ο πολυθρύλητος ανασχηματισμός θα πήγαινε μετά την επίσκεψη Ομπάμα, τις τελευταίες ώρες πληροφορίες από το Μα...

Αιφνιδιασμό ετοιμάζει ο Τσίπρας - Ανακοινώνει τον ανασχηματισμό!







Ενώ όλα έδειχναν πως ο πολυθρύλητος ανασχηματισμός θα πήγαινε μετά την επίσκεψη Ομπάμα, τις τελευταίες ώρες πληροφορίες από το Μαξίμου αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει δεχτεί εισηγήσεις να τον επισπεύσει.

Βασικό επιχείρημα όσων εισηγούνται την επίσπευση των αλλαγών στην κυβέρνηση, είναι πως πλέον ένας ανασχηματισμός που έχει προαναγγελθεί - και μάλιστα έχει χαρακτηριστεί ως δομικός (απ’ την εκπρόσωπο της κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη) - έχει «παγώσει» κάθε πρωτοβουλία των υπουργών κι έχει παραλύσει κάθε κυβερνητική δραστηριότητα. Έτσι, πάντα κατά τις πληροφορίες στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας το... ξανασκέφτεται.




Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει τις αλλαγές στην κυβέρνηση ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία από αργά χθες (02/11/2016) το βράδυ, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί και απομένει ο «αιφνιδιασμός».

Διαρροές θέλουν την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος να γίνεται ακόμη και εντός της ημέρας (03/11/2016) ή το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου επιμένουν να διαψεύδουν και τοποθετούν τον επικείμενο ανασχηματισμό εντός των επόμενων δέκα ημερών το νωρίτερο!

Μέσα σε αυτό το κλίμα ρευστότητας συνεχίζεται κι η σεναριολογία γύρω από ονόματα, γύρω δηλαδή από το ποιοι φεύγουν απ’ την κυβέρνηση, ποιοι μπαίνουν, ποιοι αλλάζουν θέση.

Οι νεότερες πληροφορίες μας γύρω απ’ αυτή τη σεναριολογία αναφέρουν:

- Στη θέση της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία φαίνεται να μετακινείται απ’ τη θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου αλλά να παραμένει στην κυβέρνηση, ακούγονται ο Σωκράτης Φάμελλος αλλά κι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος.

- Ο Γιώργος Σταθάκης μετακινείται στο νέο υπουργείο Ναυτιλίας, Νησιωτικής Πολιτικής και Μεταφορών, ενώ ο νυν υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας θα μείνει πιθανότατα εκτός κυβέρνησης.

- Στη θέση του Γιώργου Σταθάκη, στο υπουργείο Ανάπτυξης, θα τοποθετηθεί κάποιο πρόσωπο που χαρακτηρίζεται «έκπληξη»...

- Απ’ την κυβέρνηση φαίνεται ότι θα απομακρυνθούν επίσης οι Νίκος Παρασκευόπουλος και Δημήτρης Μάρδας, ενώ «παίζεται» και ο υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς.

- Αμετακίνητος παραμένει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

- Ο Νίκος Παππάς, παρά τον σφοδρότατο πόλεμο που δέχεται και απ’ την αντιπολίτευση, παραμένει στην κυβέρνηση, και μάλιστα ισχυροποιημένος.

- Ο Φώτης Κουβέλης μάλλον μπαίνει στη νέα κυβέρνηση. Ακούγεται ή για το υπουργείο Δικαιοσύνης ή (έκπληξη) για το Παιδείας, αν ο πρωθυπουργός επιλέξει να μετακινήσει από εκεί το Νίκο Φίλη, λόγω και των τεταμένων σχέσεών του με την Εκκλησία.

- Στην κυβέρνηση - και μάλιστα σε κομβική θέση - θα τοποθετηθεί η Έφη Αχτσιόγλου, στενή συνεργάτης του Γιώργου Κατρούγκαλου. .newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.