Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ: ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Ο ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!

Άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι ο προσωπάρχης του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ. Ο ελληνικής καταγωγής Ρέινς ...



Άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι ο προσωπάρχης του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ.

Ο ελληνικής καταγωγής Ρέινς Πρίμπους, η μητέρα του οποίου κατάγεται από την Λέσβο, ανήκει στα ενεργά μέλη της ομογένειας και είναι από τους ανθρώπους που στηρίζουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο μέσω της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και της αδελφότητας των Αρχόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του orthodoxia.info, ο Πρίμπουςείναι άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου από το 2011. Τη χειροθεσία του πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος.

Πριν από λίγες ημέρες ο νέος προσωπάρχης του Ντόναλντ Τράμπ, είχε αποστείλει επιστολή προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη με αφορμή την συμπλήρωση 25 ετών από την ανάρρηση του στον πατριαρχικό θρόνο.

«Ως Άρχων του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα, θέλω να εκφράσω την απόλυτη ευγνωμοσύνη μου για τις υπηρεσίες και την αφοσίωσή σας στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Η ηγεσία σας εμπνέει εμένα και πολλούς άλλους στον αγώνα για την προάσπιση της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης και παράδοσης. Και πάλι, σας εύχομαι συγχαρητήρια και προσεύχονται για πολλά ακόμη χρόνια επιτυχίας. Άξιος!» έγραφε στην επιστολή του ο Πρίμπους.

Πηγή: orthodoxia.info

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.