Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΕΤΑ...!!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΦΑΡΟ»...!!!

«Ο πανελλήνιος σύλλογος φίλων Εθνικής Ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος», καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε στις εξέδρες του γηπέδ...

Καταγγελία – σοκ από τον «Γαλανόλευκο Φάρο»: Απείλησαν με μαχαίρι φιλάθλους της Εθνικής



«Ο πανελλήνιος σύλλογος φίλων Εθνικής Ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος», καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε στις εξέδρες του γηπέδου «Γ.Καραϊσκάκης» αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης των εθνικών ομάδων Ελλάδα-Λευκορωσία, από ομάδα ανεγκέφαλων, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Οι δράστες, περίπου δεκαπέντε τον αριθμό, κινήθηκαν εναντίον του προεδρείου του συλλόγου μας και με βίαιο τρόπο και ύβρεις αφαίρεσαν την ιστορική τρομπέτα από τον τρομπετίστα της κερκίδας μας. Δεν δίστασαν μάλιστα να μας απειλήσουν και με μαχαίρι, ενώ έδρασαν με καλυμμένα πρόσωπα και υπό την πλήρη απουσία οποιασδήποτε αστυνομικής δύναμης ή ασφάλειας του γηπέδου.

Το λυπηρό αυτό περιστατικό δεν θα μας αποτρέψει φυσικά από το να παραμείνουμε στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε έδρα που θα αγωνίζεται, ωστόσο οφείλουμε να προβούμε στην δημοσιοποίηση του γεγονότος αυτού καθώς τα ερωτηματικά που εγείρονται είναι πολλά και δεν θέλουμε να ανεχτούμε ανάλογα περιστατικά στο μέλλον, τα οποία μάλιστα θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και της σωματική μας ακεραιότητα.

Για το καλό της Εθνικής μας ομάδας αλλά και για να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στον καθοριστικό αγώνα Ελλάδα-Βοσνία, το ΔΣ του συλλόγου μας αποφάσισε να πάρει τώρα θέση για το περιστατικό, αφότου δηλαδή ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης».

Αναφέρουμε μάλιστα ότι η ΕΠΟ ενημερώθηκε για το συμβάν και προέβη σε αντικατάσταση της τρομπέτας ώστε οι μελωδίες της να συνεχίζουν να συντροφεύουν τις προσπάθειες των Ελλήνων παικτών σε κάθε γωνιά της γης. Παράλληλα ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ενδιαφέρον που έδειξε.

Ο Γαλανόλευκος Φάρος θα συνεχίσει να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας όλων των Ελλήνων προωθώντας πάντοτε το φίλαθλο πνεύμα ενάντια σε κάθε μορφή τρομοκρατίας των γηπέδων...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.